Region

Svet

Željko Joksimović: Još jedan singl pre novog albuma! (Foto)

Željko Joksimović je istakao da supruzi Jovani ne posvećuje pesme, ali i to da treba podržati i navijati za "Moje 3", koje će nas predstavljati na "Evrosongu" ove godine.

Željko Joksimović: Još jedan singl pre novog albuma! (Foto)



Popularni pevač nastupio je na otvaranju novog tržnog centra "Stadion" na Voždovcu, gde je više od sat vremena zabavljao publiku svojim najvećim hitovima. Posle velikog uspeha singla "Ludak kao ja", Željko je najavio još jednu novu numeru koju će snimiti neposredno pre izdavanja albuma, koji je najavio za jesen.

"Računam da ću album izdati na jesen, a pre leta planiram da ga najavim singlom. Takođe, spremam još jedan muzički projekat u decembru, "Balkan Bazar", samo ne znam još tačno gde", izjavio je Joksimović.



Budući da Željko ima najviše iskustva se "Evrovizijom" u našoj zemlji, prokomentarisao je i to kako mu se čini pesma koja će nas predstavljati ove godine u Malmeu, a koju će izvesti finalistkinje Sara, Nevena i Mirna.

"Publika je izabrala tu pesmu i mislim da se u sud publike ne treba mešati i samo treba da navijamo za naše", rekao je pevač.



Iako je njegovoj lepšoj polovini Jovani Janković tog dana bio rođendan, Željko kaže da joj nije posvetio nijednu pesmu na nastupu, a nije ni želeo da otkrije šta joj je kupio ovim povodom.

"Uživala je na koncertu, ali ja uglavnom pesme izvodim, ne posvećujem jer ne pišem tekstove, i onda nekako emociju vezujem za muziku, a ne za tekst", zaključio je Joksimović.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>