Najnovije vesti

Farma 2013: Jovana i Danijel: Seks u gazdinoj kući, drugi put! (Video)

Jovana Nikolić i Danijel Alibabić i zvanično su postali par koji je vezu započeo na Farmi, a odlučili su da u njihovoj vezi ništa ne treba da nedostaje.

Farma 2013: Jovana i Danijel: Seks u gazdinoj kući, drugi put! (Video)Iako je Danijel delovao mirno i povučeno, pokazao je da je zapravo vrlo energičan mladić. On i Jovana su preksinoć spavali zajedno u gazdinoj kući gde se nisu ustručavali da upražnjavaju seks pred budnim okom kamere koja ih prati 24 sata dnevno.

Kako su preksinoć probili led, izgleda da su odlučili da više nema potrebe da svoje potrebe obuzdaju i sakriju od kamera, pa su tako iskoristili i sledeće veče. Njih dvoje opet su se sakrili ispod jorgana gde su imali seks. Ovaj put bili su opušteniji pa nisu mnogo obraćali pažnju na jorgan koji je stalno otkrivao Jovanu.

Danijel je nekoliko puta pokušao da je pokrije, ali nju to nije interesovalo. Zadruga je farmerima juče dala kao nagradu pakovanje kondoma, a izgleda da je ovaj mladi par odlučio da treba da ispoštuje zadrugu. Nakon seksa njih dvoje su se mazili i ljubili, a onda i zaspali.Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti

Komentari

Tvoje lice zvuči poznato: Elena Risteska rasplakala takmičare!

Tvoje lice zvuči poznato: Elena Risteska rasplakala takmičare!

Elena Risteska u novoj epizodi šoua Tvoje lice zvuči poznato, ima veoma težak zadatak, a uz savršenu masku kojom je dočarala lik legendarne pevačice Esme Redžepove, svojom interpretacijom uspela je da rasplače ostale takmičare, dok je žiri ostavila bez teksta.

Tekstualna vest26. novembar 2014

Dara Bubamara u svađi sa pola estrade!

Dara Bubamara u svađi sa pola estrade!

Dara Bubamara otkako je predstavila spot za pesmu "Karera" našla se na udaru negativnih komentara, posebno kod svojih kolega. Ipak, pevačica tvrdi da je tek sada svima pokazala koliko zna i kolike su njene mogućnosti.

Tekstualna vest26. novembar 2014

Region

Svet