Region

Svet

Region

Sergej Trifunović glumi sa Pirsom Brosnanom?

Posle Kevina Kostnera, koji je u Srbiji desetak dana snimao triler "Three Days To Kill", našu zemlju posetiće još jedna holivudska zvezda, a u pitanju je Pirs Brosnan.

Sergej Trifunović glumi sa Pirsom Brosnanom?



Zvezda filmova o Džejms Bondu će u Pinkovom filmskom studiu ekranizovati rimejk ostvarenja "November Man", a jedna od uloga pripala je i Sergeju Trifunoviću. Srpski glumac je nekoliko puta viđen u zgradi televizije Pink, a on je tamo bio kako bi se dogovorio o uslovima za svoju rolu.

"Sergej nije jedini od naših glumaca koji će biti u prilici da se pojavi rame uz rame s Brosnanom. Uveliko se održavaju veoma rigorozne audicije, a kome će se sve posrećiti da dobije ulogu, još se ne zna. Poznato je da se u filmskoj industriji sve bazira na diskreciji i da se barata veoma škrtim informacijama", rekao je jedan od istaknutijih članova ekipe filma "The November Man" koji je želeo da ostane anoniman.

Film "November Man" je baziran na knjizi Bila Grejndžera "Ne postoje špijuni", koja govori o bivšem operativncu "CIA" koji se vraća iz penzije kako bi se sukobio sa svojim bivšim učenikom u smrtnosnoj igri na visokom nivou, gde su uključeni zvaničnici "CIA" i ruski predsednički kandidati.

Ovo akciono ostvarenje režira Rodžer Donaldson, a osim Brosnana u rimejku filma "November Man" igra i Dominik Kuper.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Ilustracija/Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>