Region

Svet

Farma 2013: Stanija i Filip se sunčaju, Ćemo joj otkriva tajne o Filipu (Video)

Lepo vreme u Lisovićima farmeri su iskoristili kako bi se sunčali i razgovarali, ali i uživali u dvorištu na klupi koju iz šale zovu "plaža".

Farma 2013: Stanija i Filip se sunčaju, Ćemo joj otkriva tajne o Filipu (Video)



Stanija i Filip sedeli su na klupi i pričali, a kasnije je Filip legao u pozu za sunčanje, dok se Stanija naslonila na njega. Posle kratkog vremena pridružili su im se Ćemo i Zorica Marković.

Ćemo je za ovu priliku poneo čak i peškir kako bi ugođaj "na plaži" bio potpun. Farmeri su se dobro zabavljali, a za razliku od prethodnih dana atmosfera je bila vrlo prijatna i pozitivna, čak iako je Zorica Marković bila tu, a ona se poslednjih dana uglavnom svađala.

U jednom trenutku su Filip i Ćemo iz šale počeli da se jure po dvorištu jer je Ćemo hteo da polije Filipa po glavi, rvali su se na travi, pa su se na kraju vratili za sto. Nastavili su navodnu raspravu zbog koje su se jurili po dvorištu, a Ćemo je odlučio da se Filipu "osveti" putem Stanije, pa je rekao:

"Sve ću slike da pokažem Staniji, i sa onom crnom, i sa onom plavom, i crvenom", a Filip se zbunio. Stanija je rekla da joj to ne smeta, ali je dodala da će joj smetati ako se na tim slikama vidi nešto više.



Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>