Region

Svet

Farma 2013: Filip priznao pred svima da je zaljubljen u Staniju! (Video)

Svi farmeri okupili su se za stolom i ovom prilikom Filip Panajotović je ustao i pred svima priznao šta misli o Staniji Dobrojević i kakva su njegova osećanja prema njoj.

Farma 2013: Filip priznao pred svima da je zaljubljen u Staniju! (Video)



Na pitanje šta oseća prema Staniji i kakvi su mu planovi sa njom, Filip je najiskrenije odgovorio. Prvo je objasnio da mu je jako žao što nije u potpunosti bio iskren kada ga je to isto pitao Ognjen Amidžić pri poslednjoj poseti Farmi.

Filip je rekao da mu je pre svega zasmetalo to što nije bio iskren, zbog samog sebe i odlučio je da malo iskrenije govori i svojoj vezi sa Stanijom i pred kamerama i pred farmerima.

"Moja osećanja su zaista iskrena, da je zaljubljenost u pitanju - jeste, to mogu iskreno da kažem. Iako je to za mene jako teška reč, to Ćemo zna. Bez ikakvog foliranja, mislim da će to biti jedna zaista lepa priča koja će se nastaviti i van Farme, a ovde je sve super i voleo bih da tako i ostane", rekao je Filip pred okupljenim farmerima.

Ovu Filipovu iskrenu izjavu farmeri su po završetu pozdravili aplauzom zajedno sa Stanijom, koja se zadovoljno smeškala. Njen smešak izmamio je i Ćemo koji joj je rekao da je pre nekog vremena možda imao loše mišljenje o njoj, ali ga je sada promenio, a dodao je i da se super predstavila i pokazala na Farmi.

Pogledajte iskrenog Filipa i zadovoljnu starletu





Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>