Region

Svet

Vendi zbog VULKAN reklame izazvala seksualni haos u kući Velikog brata! (Foto)

Beogradska starleta Vesna Vukelić Vendi u svakom trenutku pokazuje svoj seksipil. Vesna je živi primer žene koja uvek zna šta hoće od muškarca i ne sakriva svoj izazov koji postiže u slobodnoj mašti jačeg pola.

Vendi zbog VULKAN reklame izazvala seksualni haos u kući Velikog brata! (Foto)



Egzotična Vendi svojim najboljim adutima, raskopčanim bujnim grudima, isturenim bradavicama i usporenim provokativnim glasom izaziva uzdahe ukućana. Vendi odlično zna šta muškarcu treba, jer je do nedavno bila promoter VULKAN SILVER STRONG LINE biljnog afrodizijaka za potenciju. Cela nacija se seća TV spota kada ona iz zagrljaja mišićavog crnca izgovara onu čuvenu rečenicu: "Ja hoću VULKAN!".



Muškarci koji su gledali taj TV spot rado bi zamenili ulogu sa glumcem, jer Vendi u svakom momentu promoviše erotizam. Tim povodom, kad god se nađe u nekom od rijalitija, muškarci bi pokušali da je osvoje.

Prvi je bio Ekrem koji je nasrtao na nju tokom celog dana, zatim Milić koji "ručnim radom" zadovoljava svoje potrebe u kući Velikog brata, a sada je tu i Crnogorac Slavko koji bi Vendi rado posedovao, ali mu muški ponos "ne radi" pred kamerama.



Kada smo kontaktirali seksologa iz jedne beogradske klinike, dobili smo informaciju da se većina muškaraca plaši egzotičnih i zgodnih žena, ali kada vide njeno slobodno ponašanje na javnoj sceni, pogotovo u reklami gde Vendi reklamira VULKAN biljne kapsule za potenciju, kod istih muškaraca se automatski aktivira ubrzani mehanizam razvijanja seksualnih želja koje u ovakvim zatvorenim sredinama traju tokom celog dana.



Vendi je vulkan, a VULKAN je za potenciju i snagu muškarca.

Najveći fenomen je Željko, koji se prvo uzbudi na Vendi, a onda iskoristi priliku pa napadne Avu u kombiju.



S obzirom na to da je ova tema rasplinula maštu i našim čitaocima pa zbog velikog broja poslatih pitanja našem portalu, kako Vulkan deluje i gde se mpže nabaviti najtraženiji preparat za potenciju, pružamo Vam proverenu informaciju.

VULKAN SILVER STRONG LINE
deluje:

- Jer jača seksualne želje, potenciju i snagu kod muškarca
- Produžava odnos do 30 minuta
- Deluje tokom celog dana i svih 24h
- Sanira urogenitalnu infekciju
- Stabilizuje rad prostate
- Jača mikrocirkulaciju
- Otklanja stres i iscrpljenost organizma
- Poboljšava kvalitet semene tečnosti
- Pomaže i ženama kod gubitka seksualne želje kod suvog i otežanog kontakta
- Radi kod oba partnera
- Nema nikakve kontraindikacije

Proizvod se može kupiti u svim apotekama ili putem telefona 065 550 5555.

Autor: B.B.
Foto: Svet, Vesti Online

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>