Region

Svet

Saša Popović: To da Stanija ima dečka su priče za malu decu! (Video)

Seksi Sandra u emisiji "Narod pita" kod Saše Popovića je izjavila da očekuje da će do kraja ostati Zorica Marković, Ekrem Jevrić, Vesna Rivas i Stanija, a ona lično bi volela da to budu Filip Mitrović, Danijel i Aki.

Saša Popović: To da Stanija ima dečka su priče za malu decu! (Video)Što se tiče odnosa nje i Andrije Markovića, ona tvrdi da se Aki njoj udvarao, a Saša Popović je dodao da su se njih dvoje smuvali na "Farmi" da bi ona i dalje ostala na imanju, jer narod voli tu spontanu ljubav u rijalitijama.

Sandra je prokomentarisala i odnos Filipa Panajotovića i Stanije Dobrojević. Po njenom mišljenju, manekena su tu više uhvatile emocije, Stanija ima dečka pa sumnja u njene namere.

Na ovo je reagovao Saša Popović komentarom da on ne veruje da starleta ima dečka u spoljnom svetu. "Čekaj, to što ima dečka, to ja ne verujem. To da ima dečka, to su priče za malu decu", bio je više nego direktan direktor "Granda" i voditelj emisije.

Međutim, kasnije je Sandra dodala da sumnja u namere Stanije, ali da misli da su i starletu "uhvatile" emocije.Autor: B.B.
Izvor: Puls
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>