x
Region
Žarko Stojanović: Isplivale fotografije na kojima se ljubi sa Antoninom! (Foto)
22. april 2013. 15:54
Nakon tajanstvenog ćutanja ukućanina Velikog brata Žarka Stojanovića na pitanje da li je homoseksualac, u javnost su dospele fotografije na kojima se ljubi sa Francuzem Antoninom, sa kojim je bio tri godine u vezi.


Danima se u javnosti polemiše o tome da li je jedan od blizanaca homoseksualac. Nakon što ga je Maja Nikolić napala da se izjasni da li je drugačijeg seksualnog opredeljenja, a njegova majka stala u odbranu, rekavši da su ga producenti francuskog "Velikog brata" terali da glumi homoseksualca kako bi se potpuno razlikovao od brata, konačno su u javnost dospele slike iz francuskog magazina, na kojima se Žarko ljubi sa muškarcem!

Naime, slike su nastale tokom Stojanovićeve veze sa barmenom Antoninom, koji je po profesiji slikar. Žarko je posle učešća u francuskoj verziji rijalitija tamošnjoj javnosti predstavio dečka sa kojim je bio tri godine u vezi. Mediji navode da se par upoznao u noćnom klubu, te da im je veza bila veoma turbulentna, puna uspona i padova.

U to vreme, Antonin je planirao odlazak u Ameriku, gde je nameravao da ostvari "američki san", te je to bio jedan od razloga zašto su se plašili da li će njihova veza opstati. S obzirom na to da je Žarko sve vreme odbijao da se izjasni kom polu je naklonjen, ostaje da vidimo kako će blizanac iz kuće Velikog brata izbeći da prokomentariše slike po izlasku iz rijalitija.

Fotografije Žarka Stojanovića sa Antoninom pogledajte OVDE.

Autor: B.B.
Izvor: Telegraf
Foto: Screenshot YouTube

   
| More    
Pobednik poslednje sezone VIP Velikog Brata, Žarko Stojanović, ponosan je što se rezultatom ankete jednog stranog protala našao u istom "košu" sa Kristijanom Ronaldom i Dejvidom Bekamom.
14. februar 2014. 16:03
Dosadašnja kuća Velikog brata više neće ugošćavati učesnike popularnog rijalitija. Naime, zvaničnici gradske uprave odlučili su da Pionirski grad, uključujući i pomenutu kuću, rekonstruišu i u potpunosti vrate deci na korišćenje.
11. februar 2014. 15:57
Dok se mi sablažnjavamo kada u domaćim rijalitijima gledamo "pomeranja ispod jorgan planine",  dotle se u inostranim ponašaju toliko raskalašno da ne bi bilo čudno kada bi im sledovali samo posleponoćni termini.
9. januar 2014. 15:49
Gledaoci su se svakako uželeli rijalitija koji je prvi proslavio ovu vrstu TV formata kod nas - "Veliki brat ", a sada imaju razlog i za radovanje, jer je potvrđeno da će nova sezona krenuti od sledeće godine.
10. decembar 2013. 15:05
Mlada zvezda Granda i popularni Farmer Andrija Marković Aki u sredu uveče opuštao se novootvorenoj beogradskoj kafani "Mala moja" sa brojnim poznatim ličnostima.
11. oktobar 2013. 10:27
Žarko Stojanović, pobednik poslednje sezone Velikog brata, stigao je u Beograd, ali ne da kupi stan, kako je obećao, nego da uzme novac koji je osvojio pobedom u rijali šou.
8. oktobar 2013. 10:49
Željko i Žarko Stojanović, blizanci koje je u Srbiji proslavilo učešće u Velikom Bratu, nedavno su završili snimanje još jednog rijalitija na Tahitiju.
28. avgust 2013. 12:01
Blizanci Žarko i Željko Stojanović koje smo upoznali u rijaliti programu Veliki brat postaju pravi profesionalci kada su rijalitiji u pitanju, a sada su najavili i ulazak na Farmu.
22. avgust 2013. 11:19
Pobednik rijalitija "Veliki Brat", Žarko Stojanović i njegov brat blizanac Željko, učestvovali su u novom francuskom rijalitiju "Ostrvo istine".
20. avgust 2013. 14:28
Takmičar Dejli Ojuederi, koji se predstavlja kao bokser i muzičar izbačen je iz britanskog "Velikog Brata" nakon što je pretio i fizički napao jednu ukućanku.
17. jul 2013. 14:03

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Nataša Bekvalac - Bolesno te v


Svakim danom 00:00

Novi spot Nataše Bekvalac benda za pesmu "Bolesno te volim"

Anabela Atijas - Lujke moje


Svakim danom 00:00

Novi spot Anabele Atijas za pesmu "Lujke moje"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus