Region

Svet

Žarko Stojanović: Isplivale fotografije na kojima se ljubi sa Antoninom! (Foto)

Nakon tajanstvenog ćutanja ukućanina Velikog brata Žarka Stojanovića na pitanje da li je homoseksualac, u javnost su dospele fotografije na kojima se ljubi sa Francuzem Antoninom, sa kojim je bio tri godine u vezi.

Žarko Stojanović: Isplivale fotografije na kojima se ljubi sa Antoninom! (Foto)



Danima se u javnosti polemiše o tome da li je jedan od blizanaca homoseksualac. Nakon što ga je Maja Nikolić napala da se izjasni da li je drugačijeg seksualnog opredeljenja, a njegova majka stala u odbranu, rekavši da su ga producenti francuskog "Velikog brata" terali da glumi homoseksualca kako bi se potpuno razlikovao od brata, konačno su u javnost dospele slike iz francuskog magazina, na kojima se Žarko ljubi sa muškarcem!

Naime, slike su nastale tokom Stojanovićeve veze sa barmenom Antoninom, koji je po profesiji slikar. Žarko je posle učešća u francuskoj verziji rijalitija tamošnjoj javnosti predstavio dečka sa kojim je bio tri godine u vezi. Mediji navode da se par upoznao u noćnom klubu, te da im je veza bila veoma turbulentna, puna uspona i padova.

U to vreme, Antonin je planirao odlazak u Ameriku, gde je nameravao da ostvari "američki san", te je to bio jedan od razloga zašto su se plašili da li će njihova veza opstati. S obzirom na to da je Žarko sve vreme odbijao da se izjasni kom polu je naklonjen, ostaje da vidimo kako će blizanac iz kuće Velikog brata izbeći da prokomentariše slike po izlasku iz rijalitija.

Fotografije Žarka Stojanovića sa Antoninom pogledajte OVDE.

Autor: B.B.
Izvor: Telegraf
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>