Region

Svet

Veliki Brat 2013: Ukućani trčali maraton u dvorištu! Top osvojio glavnu nagradu! (Video)

U čast juče održanog beogradskog maratona, takmičari Velikog brata imali su zadatak da trče po dvorištu, a prvo mesto osvojio je Dragutin Topić.

Veliki Brat 2013: Ukućani trčali maraton u dvorištu! Top osvojio glavnu nagradu! (Video)



Svi takmičari su se rado odazvali zadatku Velikog brata i prihvatili da učestvuju u istom, međutim, Soraja i Milić su brzo odustali, a Aneta je diskvalifikovana.

Muškarci su izdržali do samog kraja, a Ava i Sindi su pokazale da su u top formi. Ipak, pobednik je samo jedan pa je Top osvojio nagradu po svom izboru, odnosno pravo na telefonski poziv. Željko je dobio sitniju, ali ne i manje značajnu nagradu - da pošalje tekstualnu poruku.

Milić je sve vreme bodrio takmičare, a u ispovedaonici je rekao Velikom bratu kako su on i Ava glavni u kući, pa su blizanci Žarko i Željko rešili da im se približe i sada je odnos između njih i Ave izglađen.

"Blizanci su videli da smo Ava i ja glavni u kući. Onda su se združili sa nama i bili su zajedno sa Avom u ispovedaonici, a ona je priznala da je pogrešila što je drmala krevet i sada smo nas četvoro jedna velika srećna porodica."



Autor: B.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>