Svet

Region

Bredli Kuper u 38. godini živi sa majkom

U nedavnoj izjavi za "Details Magazine", čuveni glumac objasnio je kako podnosi život sa svojom majkom i kako je došlo do te situacije.

Bredli Kuper u 38. godini živi sa majkom



"Najbolji način da odgovorim na to pitanje je da sumiram - preživljavamo. Verovatno nije ni njoj lako da živi sa svojim sinom posle toliko godina ali takav je život. Sada, dve godine nakon smrti moga oca idalje smo tu. Cela porodica je vrlo bliska i smrt mog oca je bila vrlo teška po sve nas. Potrebni smo jedno drugom. Život sa majkom nije bez komplikacija, ali evo u čemu je stvar. Ona je skroz "kul". Možemo da popričamo, ume da prihvati šalu... da to nije slučaj, ne bismo izdržali."

Glumac je takođe otkrio da ga je smrt oca naterala da se suoči sa sopstvenom smrtnošću: "Hmm, da... i ja ću jednoga dana umreti. To je to. Nije u knjizi, nije u filmu. Nije priča koju mi neko priča ili koju slušam na televiziji. Neko koga volite umire pred vama. Razmišljao sam: "Okej, ovo je smrt i jednog dana desiće se i meni", nakon toga sam osetio veliku slobodu".

Uprkos nizu veza sa različitim lepoticama, Kuper kaže da se jednog dana nada da će postati otac. "Video sam koliko je sreće moj otac dobio od roditeljstva, i nadam se da će se to desiti i na mom putu kroz život. Kroz život se smenjuju faze, a roditeljstvo je jedna od njih", izjavio je glumac.

Autor: I.M.
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>