Region

Svet

Zvezde Granda: Ispala Teodora Toković! (Video)

U novom krugu eliminacija iz muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" glasovima publike izbačena je Teodora Toković.

Zvezde Granda: Ispala Teodora Toković! (Video)



Večeras su se pred publikom i članovima žirija predstavile Slađana Mandić, Katarina Grujić, Milena Novaković, Rada Sarić, Dejana Erić i Teodora Toković.

Milena Novaković pevala je numeru Andree Bočelija - Time to say goodbye i Aleksandre Radović - Još danas. Dejana Erić je otpevala pesmu Vesne Zmijanac - Idi, široko ti polje i Lepe Brene - Luda za tobom.

Teodora Toković je interpretirala Mariju Šerifović - Bol do ludila i Daru Bubamaru - Ja neću da ga vidim, a nakon nje, Katarina Grujić je pevala Seku Aleksić - Slučajni partneri i Cecu - Fatalna ljubav.

Slađana Mandić je pevala Biljanu Jeftić - Proklet da je ovaj život i Maju Odžaklijevsku - Ti si taj što luduje. Poslednja takmičarka večeri, Rada Sarić pevala je Severinu - Dobrodošao u klub i numeru Nede Ukraden - Na Balkanu.

Žiri je duplirao glasove Slađani Mandić, a prema odluci publike koja je glasala putem sms-a, najmanje glasova dobila je Teodora i ona će se pridružiti ostalim devojkama u baražu.

U sledeći krug takmičenja plasiralo se pet devojaka: Slađana Mandić, Katarina Grujić, Milena Novaković, Rada Sarić i Dejana Erić.

Teodoru ćemo imati priliku da ponovo čujemo u baražu, a do tada poslušajte kako je zvučala poslednje večeri u regularnom delu takmičenja.



Autor: I.M.
Foto: Prinscreen Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>