Region

Svet

Region

Posle 20 godina: Otvorena vrata od ponedeljka na televiziji Prva! (Video)

Nekada omiljena serija dobila je drugi nastavak čije prve epizode su snimljene, a pred gledaocima će biti već za četiri dana.

Posle 20 godina: Otvorena vrata od ponedeljka na televiziji Prva! (Video)Serija "Otvorena vrata" posle skoro dve decenije za tri dana počinje da se emituje na Tv Prva. Producentkinja drugog serijala "Otvorena vrata" Bojana Maljević je uz veliki napor uspela da okupi veličanstvenu glumačku ekipu i presrećna je što snimanje protiče u najboljem redu. Maljevićeva je ekskluzivne informacije prvo saopštila svojim tviterašima i pozvala ih da od premijernog prikazivanja u ponedeljak pomno prate dešavanja u životima nekada omiljenih porodica Jakovljević i Anđelić."Izvesno je da će se "Otvorena vrata" prikazivati ponedeljkom u 21.15. na TV Prva, a reprize subotom. Premijera je 22.04, a repriza prve epizode u subotu, 27.04. u 19.55 sati", otkrila je Bojana.

Glavne uloge u seriji tumače: Vesna Trivalić, Anica Dobra, Lane Gutović, Bogdan Diklić, Nikola Đuričko, Bojana Maljević i Sofija Jović.Autor: B.B.
Izvor: Blic
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>