Region

Svet

Farma 2013: Vesna Rivas: Seksi Sandra nema stav, ali ima cenu! (Video)

Stiglo je pismo od zadruge gde se farmerima zadaje novi zadatak koji će ponovo dovesti do sukoba ukućana koji su se skupili za stolom.

Farma 2013: Vesna Rivas: Seksi Sandra nema stav, ali ima cenu! (Video)



Naime, zadatak je bio da dok sede za stolom svako od ukućana sa ostalima podeli svoje mišljenje i kaže ko od ostalih takmičara nema svoj stav. Većina ukućana složila se sa konstatacijom da svoj stav nemaju Ekrem i Dule i da se ponašaju "kako vetar duva".

Zorica Marković bila je oduševljena ovim zadatakom, dok je Ljuba sve prisutne ostavila u čudu. Ona je rekla da njena prijateljica Zorica nema stav zato što "jedno priča, pa priča drugo, pa pljune ljude u lice pa im se posle šlihta", a ova Ljubina izjava dovela ih je u konflikt.

Međutim, prava svađa izbila je kada je Vesna Rivas za osobu koja nema svoj stavi izabrala Seksi Sandru.

"Sandra nema svoj stav, ima neku kočnicu. Nekada ume da potrči, a nekada ne", rekla je Vesna na šta je Sandra burno odreagovala rekavši da joj se ona možda ne sviđa, ali da to ne znači da nema stav, pa je Vesna rešila da malo dublje pojasni svoje mišljenje. Rekla joj je da stav definitivno nema, ali da ima cenu, kao i da poznaje mnoge uglednje ljude koji su sa njom.

Svađe i rasprave na Farmi odavno su postale svakodnevica, a "farmeri" treba da izdrže i ostanu normalni u takvom negativnom okruženju još skoro dva meseca.



Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>