Ostalo

Sme�no

Zabavite se uz fantastične igrice na sajtu IgriceX! (Foto)

Za sve ljubitelje igrica koje ne zahtevaju pregršt vremena kako bi se instalirale ili kako biste napravili svoj nalog sa milion informacija, tu je sajt www.igriceX.com

Zabavite se uz fantastične igrice na sajtu IgriceX! (Foto)



Želite li da budete heroj koji će spasiti ceo svet? Na ovom sajtu nađite igricu Cybertrash XL. Sem što je jednostavno doći do ove igrice koja je besplatna na sajtu www.igriceX.com, jednostavno je i upravljanje likom koji u njoj tumačite. Naime, sve kontrole koje su vam potrebne su strelice za kretanje levo i desno, a u slučaju da za kretanje koristite levu ruku ili vam taj raspored više odgovara, možete upotrebljavati i tastere "A", "S", "D" i "W". Sem strelica za kratenje levo i desno, tu je i skok koji će te inicirati pritiskom na taster "space" ili strelicom na gore, a u slučaju da koristite slova, to će biti taster "W".

Ova igrica u potpunosti ispunjava sve zahteve takozvane "pucačine", jer pored kontrola na tastaturi miš ćete koristiti kako bi nišanili i pucali. Vaša meta biće vanzemaljci koji su posle nekoliko desetina godina posmatranja odlučili da u cilju napada na Zemlju pošalju svoje robote na našu planetu. Lik koga vodite kroz igricu je pripadnik specijalnih jedinica. Uživao je na odmoru kad su ga pogodile najnovije vesti u kojim se saopštava da su vanzemaljci sleteli na Zemlju. S obzirom da je specijalac, njegov zadatak je da odbrani planetu od metalnih neprijatelja. Nađite se u ulozi ovog specijalca i uplovite u imaginiarni svet koji je u potpunosti oslonjen na vas. Uzmite oružje i počnite sa eliminisanjem vanzemaljskih robota sa Zemlje kako biste spasili planetu!
 


Ako ste negde u svom osećaju za zabavu ostali u periodu kada je Super-Mario oduševljavao i zabavljao milione ljudi, na sajtu IgriceX možete naći Super-Maria u nekoliko različitih verzija. Od klasičnog čikice na kojeg ste se davno navikli i čije ste nivoe već naučili napamet, pa sve do novijih verzija u kojima Super-Mario prolazi kroz nove avanture skupljajući pečurke i savladavajući razne prepreke. Kao i u ostalim igricama, i ovde su kontrole veoma jednostavne. Kroz igricu se krećete koristeći strelice, a za skok vam je, u zavisnosti od verzije koju igrate, potreban taster "space", strelica na gore ili taster "Z".

Pored "pucačine" i Super-Maria, na sajtu www.igriceX.com možete igrati i sportske igrice, bilo da ste u ulozi fudbalera, tenisera ili nekog drugog sportiste. Većina "gejmera" verovatno će se odlučiti za fudbal, a njih spremno čeka igrica "World Soccer Champion". Izaberite svoju reprezentaciju i započnite prvenstvo. Kroz ovu igricu možete se naći u ulozi svih igrača vaše reprezentacije, a kontrole koje ćete koristiti su strelice za kretanje igrača i tasteri "A", "S", i "D" kojima ćete upravljati njihovim potezima kao što su dobacivanje lopte, zamena igrača i šutiranje na gol.

Pored Cybertrash XL igrice, možete se naći u ulozi dobročinitelja i kroz igru "Dino Strike". Šetajući ulicama grada naići ćete na razne kriminalce i lopove sa kojima se treba izboriti. Iako je ovo akciona igrica u njoj se mogu pronaći i pripadnice lepšeg pola, koje mogu izabrati devojku za lika kojeg će voditi kroz igricu. Bilo da je u pitanju muški ili ženski lik, cilj igrice je otarasiti se što više kriminalaca koji slobodno šetaju ulicama grada, a za to će vam biti potrebo samo nekoliko tastera na tastauri: strelice za kretanje, "J" za napad, "K" za skok i "L" za leteći napad.

Svaki gejmer barem jednom se oprobao u igricama trkačkog tipa i dobro zna koliko su one zarazne. Želja za pobedom i stizanjem do cilja na prvom mestu potpuno će vas "usisati" u igricu "Fast Car Frenzy". Izaberite trkački automobil koji je po vašoj meri i otpočnite trku. Pokažite da li imate to što je potrebno za pobedu sakupljajući novčiće i podižući svoju brzinu pomoću dodataka koje osvojate u trci. Sve što je potrebno za ovu igricu je tastatura na kojoj ćete koristiti samo strelice za kretanje i ništa više.
 


Pored navedenih, mnoge druge igrice različitih vrsta kao što su akcione, arkadne, trkačke, sportske, dečije, ili kockarske možete naći na sajtu www.igriceX.com.

Autor: M.P.
Foto: ScreenShot www.igricex.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>