Region

Svet

Ava Karabatić je bila uhapšena pre četiri godine!

Popularna hrvatska starleta Ava Karabatić proslavila se kada je učestvovala na izboru "The Best Model of the World", a pored toga učešćem u mnogim rijalitijima.

Ava Karabatić je bila uhapšena pre četiri godine!



Međutim, ono o čemu se najviše pričalo u Hrvatskoj bila je afera iz 2009. godine, kada su 21-godišnja Ava, njena 39-godišnja majka Sanja Karabatić i 24-godišnji dečko Špira Miličić uhapšeni zbog sumnje da su ucenjivali 65-godišnjeg Zadranina Ž.N, koji je bio Avin profesor na Odseku za italijanski jezik zadarskog fakulteta, i tako od njega iznudili 9.000 eura.

Istragom je utvrđeno da je Špira u više navrata, a u dogovoru sa svojom devojkom i njenom majkom, kontaktirao telefonom profesora i pretio mu fizičkim napadom i javnim kompromitovanjem i zatražio da mu se plati određeni novčani iznos kao naknada za kompromitujuće SMS poruke i zapisnik o telefonskim pozivima koje je profesor slao Avi.

Oštećeni je policiji dao iskaz u kom tvrdi da je Ava prva njemu poslala poruku u kojoj je pisalo: “Sviđaš mi se”, što se njemu veoma dopalo, pa su se dopisivali nekoliko meseci. U strahu od kompromitacije, profesor je mladiću isplatio dve hiljade evra, a ubrzo nakon toga ovaj 24-godišnjak na isti način tražio je isplatu još 7.000, koje je profesor i isplatio, ali je prijavio policiji ucenu, te je tokom primopredaje "druge rate" ovom trojcu postavljena zamka i svi su uhapšeni na autobuskoj stanici u Zadru.

Njih troje su delimično priznali krivicu, a pritvoren je tada jedino Miličić, zbog mogućeg uticanja na svedoke. Avin dečko, koji se zbog atraktivne starlete preselio iz Splita u Zadar radio je kao izbacivač u narodnjačkom klubu Skiper na Relji. Starleta i njena majka oslobođene su optužbi, dok je Špiro optužen na dve godine i sedam meseci zatvorske kazne.

Iako su bili "parneri u nedelu", ljubavna priča Ave i Špire ubrzo nakon toga je završena.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Jutarnji.hr

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>