Region

Svet

Poznati i slavni Srbi o nudizmu

Domaće poznate ličnosti se uglavnom ne ponašaju previše eksplicitno na plažama, ali o nudizmu uglavnom svi misle pozitivno. Pogledajte šta kažu.

Poznati i slavni Srbi o nudizmu



Darko Lazić: Nikada nisam bio na nudističkoj plaži i mislim da bi me bilo sramota kada bih je posetio u Srbiji. Javna sam ličnost i svi me poznaju, tako da bih svakako izbegavao takvu vrstu egzibicionizma. Što se tiče inostranstva, zašto da ne?

Branislav Lečić: Meni je nudizam potpuno normalna stvar i nemam ništa protiv toga. Nekada sam i ja bio nudista, ali otkako sam postao javna ličnost, to više ne mogu sebi da priuštim. Kada bih mogao da odem na nudističku plažu a da to niko ne vidi ili me ne prepozna, svakako bih uživao u tome.

Mia Borisavljević: Nikada nisam bila na nudističkoj plaži, ali nemam ništa protiv ljudi koji vole da se sunčaju goli. Takva vrsta zabave mi je u redu ako je plaža zabačena i nema manijaka koji gledaju nudiste. Lično, ne vidim zadovoljstvo u tome, jer na moru najviše volim da imam lep kupaći kostim i da ga svima pokažem.

Suzana Mančić: Bila sam jednom ili dva puta na nudističkoj plaži i dopalo mi se. Ovo je slobodna zemlja i svako može da radi šta hoće, pa što ne bi i nudisti goli kupali na plaži. Ipak, najviše volim da obučem svoj kupaći kostimić i da se brčkam u njemu.

Katarina Radivojević: Svake godine slikate Katarinu Radivojević golu na plaži pa me sada pitate šta mislim o nudizmu. Svaki komentar na tu temu je suvišan i ne želim da pričam o tome. Ajd ćao

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>