Region

Svet

Premijera: Poslušajte novu pesmu Jelene Karleuše - Ferari (Video)

Jelena Karleuša sinoć je premijerno otpevala pesmu Ferari u emisiji kod Ognjena Amidžića.

Premijera: Poslušajte novu pesmu Jelene Karleuše - Ferari (Video)



Jelena je prokomentarisala da ona nema konkurenciju u Srbiji i da se ne takmiči sa koleginicama i dodala da je prošlo vreme neukih pevačica i da za njih ima sve manje mesta na sceni.

Od koleginica poštuje Severinu Vučković, na čijem je nedavnom koncertu bila. Kod Seve je pohvalila to što dosta ulaže, ali je napomenula da je razlika između njih dve u tome što je Seve više pozorišna, a ona eksplozivna. Pozitivno mišljenje ima i o radu Nataše Bekvalac i Emine Jahović.

Pohvalila je i Bijonse, za koju je rekla da je jedna od retkih koja uspeva istovremeno da izvodi i zahtevne koreografije i da peva, što je veoma teško za pevačice koje imaju uporedo i performans na sceni sa pevanjem.

Posle izvođenja pesme "Ferari" prokomentarisala je da je to prvi put da ona nije pevala u pesmi, već da je repovala, a pred kraj emisije diva je istakla šta je sve usrećuje u životu.

"Čekaj Ognjene kako da me ne mrze? Kad razmišljaš ovako, imam tako uspešnog muža, a što je dobar frajer to je posebna priča. Dve divne ćerke, karijeru kakvu imam, a i izgledam ovako kako izgledam, da ne budem sad lažno skromna - kao  "ferari"... i treba da me mrze" - rekla je pevačica sa osmehom.



Autor: M.P.
Izvor: Puls
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>