Region

Svet

Bijonse u Beogradu napravila spektakl, očarala prepunu Arenu! (Foto+Video)

Američka pevačica Bijonse u Beogradu je održala koncert kojim je započela svetsku turneju "The Mrs. Carter Show World Tour".

Bijonse u Beogradu napravila spektakl, očarala prepunu Arenu! (Foto+Video)



Pre samog koncerta, Bijonse je održala nekoliko proba u trajanju od preko 10 sati, pa nije ni čudo što je publici koja je brojala preko 17.000 ljudi priredila pravi spektakl. Arena je bila puna do poslednjeg mesta, što se moglo i očekivati s obzirom da su karte za koncert rasprodate još pre mesec dana.



Sa sat vremena zakašnjenja Bijonse se pojavila na bini u kratkoj beloj haljini i otpočela koncert pesmom "Run the World". Već posle druge otpevane pesme pevačica se zahvalila oduševljenoj publici.

"Hvala vam, mnogo vas volim! Zbog vas sam bolja i jača, ljubav koju mi dajete želim da vam vratim! Presrećna sam što turneju započinjem u Beogradu", rekla je Bijonse, a zatim nastavila da ređa hitove koji su podigli atmosferu u "Areni" na neverovatan nivo, pa je publika zajedno sa njom u glas pevala pesme kao što su "Crazy in love", "Get me bodied", "Baby boy" i mnoge druge, a posebno je oduševila publiku kada je otpevala hit pokojne Vitni Hjuston "I Will Always Love You".



Spektakl u beogradskoj "Kombank Areni" upotpunila je presvlačenjem posle svake tri otpevane pesme, pa je tako publika imala priliku da Bijonse vidi u nekoliko različitih izdanja, od malene bele haljine, preko jahačice i trbušne plesačice pa sve do dame u ljubičastom kombinezonu sa šljokicama.



Za sam kraj, američka pevačica otpevala je pesmu "Halo" nakon čega je uzela srpsku zastavu koju je dobacio neko iz publike i još jednom se zahvalila srpskoj publici: "Nikada neću zaboraviti vaša prelepa lica i ovaj fenomenalni šou!".



Autor: M.P.
Foto: AP/Frank Micelotta

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>