Region

Svet

Farma 2013: Zorica umalo zapalila slamu, Proka pobesneo! (Video)

Zorica Marković je ovonedeljni gazda i odmah su stveri krenule po zlu. Prvo je naredila da se danas žene odmaraju i šetkaju, a potom je zamalo zapalila seno.

Farma 2013: Zorica umalo zapalila slamu, Proka pobesneo! (Video)



Proka je posle imenovanja pevačice za gazdaricu, stigao na imanje i naredio da moraju da srede okućnicu. Stanija, Zorica, Goca, Ljuba uzele su grablje u ruke i počeli da kupe otpatke. Goca je predložila da zapale vatru i spale otpad, što je gazdarica prihvatila. Vatru su zapalili nekoliko metara od sena, a vetar je duvao i bacao varnice pravo na seno.

Srećom, Proka je još bio na imanju i kada je video šta se dešava brže-bolje je intervenisao.

"Ne smete da vatru palite jer vetar duva. Hoćete da zapalite seno?! Rekao sam da ne može vatra. Daj vodu. Upozoravam te, Zorice, ne igraj se vatrom", vikao je Proka kome se nimalo nije svidela situacija.

"Nemoj da se nerviraš, utiče na lepotu", našalila se Zorica, ali joj nije pošlo za rukom da smiri situaciju. I muškarci su se uznemirili i nisu mogli verovati da je Zorica zapalila vatru blizu sena a vetar duva.

Zorica je bila sigurna u sebe da je vatru držala pod kontrolom, ali je ipak odmah naredila da donesu kofe s vodom i ugase vatru.



Autor: I.M.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>