Region

Svet

Ava Karabatić uhvaćena da uzima ANTI KILOGRAM 6u1 da bi smršala! (Video)

Ava Karabatić je pred ulazak u kuću Velikog Brata tajno uzimala ANTI KILOGRAM 6u1 preparate za mršavljenje sa kojima je smršala 7 kilograma i efikasno skinula celulit!

Ava Karabatić uhvaćena da uzima ANTI KILOGRAM 6u1 da bi smršala! (Video)



VIP šou program Veliki Brat dugo je skrivao od javnosti ko će sve od poznatih atraktivnih devojaka ući u kuću, međutim sada je već poznato. Da li ste znali koliko su pojedinci para potrošili da bi na sebe skrenuli pažnju i tog glamuroznog dana bili u pažnji svih medija?

Hrvatska starleta Ava Karabatić je pre ulaska u kuću 21 dan radila na sebi kako bi polugola sa halterima stala na stepenice šoua Veliki Brat, a onda svojim zategnutim nogama obmanjivala uzdahe novinara i paparazza domaćih medija. Sve ka cilju seksualizma i pobede.



Kako od pouzdanih izvora saznajemo, Ava je počela sa tretmanom vitaminskog mršavljenja sa ANTI KILOGRAM 6u1 proizvodom od ploda aronije i lekovitih biljaka, koji u sebi ima 10 vitamina zbog odbrane imuniteta prilikom mršavljenja i L karnitina, najvećeg sagorevača kalorija.



Ona je fantastično doterala svoju liniju i usavršila noge od nataloženog celulita, i time postala zgodna devojka za primer. Jer, svi znamo da bivša ukućanka Nevena i Soraja imaju problema sa celulitom. Međutim, kada je Ava ušla u kuću Velikog Brata i videla da je ANTI KILOGRAM dostupan i drugim takmičarkama, razbesnela se jer je njena tajna otkrivena.

Dragutin Topić ,Vesna de Vinča, Sindi i Soraja redovno upotrebljavaju ANTI KILOGRAM OBROK KONTOLOR u svrhu dijetalnog doručka ili užine.



ANTI KILOGRAM su najatraktivniji dijetalni preparati za mršavljenje.

Ines Madžar, koja je nepomično ležala u zagrebačkoj bolnici zbog ispitivanja bolesti Adipozana (deformisanog izlgeda), smršala je uz pomoć ANTI KILOGRAM GOLDEN SLIM LINE proizvoda 73 kilograma!



Smanjio joj se krvni pritisak, regulisale masnoće u krvi, trigliceridi, holesterol HDL I LDLD, očistili enzimi jetre ALT AST, a zbog lekovitih biljaka koje sadrže ANTI KILOGRAM biljne kapsule; kore kurisne, breze, zečijeg trna, šipurka i zelenog lista, prilikom antioskidativnog delovanja (mehanizma čišćenja organizma) povukli su joj se kanceri sa dojke i jajnika. Jedina rizična posledica mršavljenja bila je nagužvana koža koja je kasnije estetskim putem smanjena.

"Prošla sam kroz pakao! Samo sam razmišljala o svojoj deci. Koristila sam ANTI KILOGRAM preparate, biljne kapsule tri puta dnevno pre jela, popodne sam pila vitaminski napitak 6u1 od ploda aronije i L karnitina, a ujutro sam umesto doručka jela po 40 grama ANTI KILOGRAM OBROK KONTOLORA zbog izvora dijetalnih vlakana, belančevina, omega 3 kiselina i beta glukana. Spasli ste mi život!", izjavila je Ines koja sada izgleda preporođeno i često kada vidi Velikog Brata uzme po koju kapsulu ANTI KILOGRAM proizvoda.



Za sve dodatne informacije pozovite savetovalište na broj telefona 011 2364 692.

Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>