Region

Svet

Bijonse večeras u Areni: Bela garderoba i rigorozne mere obezbeđenja

Američka pop pevačica Bijonse (31) u ponedeljak uveče će koncertom u beogradskoj "Kombank areni" početi svoju četvrtu svetsku turneju "Šou gospođe Karter".

Bijonse večeras u Areni: Bela garderoba i rigorozne mere obezbeđenja



Diva je u srpsku prestonicu stigla u subotu privatnim avionom i odmah otišla na tonsku probu u Arenu. Oko najveće dvorane na Balkanu kružilo je mnogobrojno obezbeđenje koje nije dozvoljavalo novinarima, foto-reporterima i obožavaocima da priđu, a pešački prilazi oko Arene bili su blokirani. Bijonse je kako su saopštili iz Arene, doputovala sama i odsela je u hotelu "Hayatt Regency". Gospođa Karter u nedelju je održala još jednu probu u Areni. Obezbeđenje ni ovoga puta nije dozvolilo foto-reporterima da se približe dvorani na manje od sto metara. Mere obezbeđenja su podignute na najviši nivo, pa telohranitelji pevačice nisu čak ni njenim najmlađim obožavaocima, koji su je takođe čekali ispred Arene, dozvolili da se približe.

Mada se svi detalji oko boravka pop dive drže u tajnosti, organizatori su morali da ispune posebnu listu želja, kako bi ona bila zadovoljna uslugom. Prema nezvaničnim informacijama, Bijonse je tražila potpuno belu garderobu i beli bekstejdž. Na njenom meniju naći će se morska riba i nekoliko vrsta rižota. Bijonse će pevati na dve bine (glavna i manja okruglog oblika), a pratiće je bend od osam muzičara, tri prateća vokala, osam plesačica i dva igrača. Na turneji je prati 27 šlepera i 10 autobusa opreme. Sve ulaznice za prvi Bijonsin koncert u glavnom gradu Srbije rasprodate su za samo četiri dana!

Ulazi "Kombank arene" biće otvoreni od 18 sati. Unošenje foto-aparata na koncert, bilo profesionalnih ili amaterskih, strogo je zabranjeno. Aparati će na ulazu biti oduzimani uz revers potvrde, a biće vraćeni po završetku. Pri svakom pokušaju fotografisanja ili snimanja koncerta mobilnim telefonom unutar dvorane - intervenisaće obezbeđenje! Iz Arene apeluju na posetioce da zbog pooštrenih mera obezbeđenja na ulazima dođu na koncert ranije i poštuju saopštena pravila!

Autor: B.B.
Izvor: Novosti
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>