Region

Svet

Nikolina Pišek: Udaću se na godišnjicu veze

Zanosna voditeljka Nikolina Pišek otkriva sve detalje venčanja sa istoričarem umetnosti Vidojem Ristovićem koje će krajem leta prirediti na jugu Francuske.

Nikolina Pišek: Udaću se na godišnjicu veze



Poslednjih dana hrvatski mediji neretko se bave atraktivnom voditeljkom Nikolinom Pišek i njenim verenikom, istoričarem umetnosti Vidojem Ristovićem, nagađajući razloge zbog kojih su njih dvoje odložili venčanje. Međutim, partneri su odnedavno preokupirani razmišljanjem o datumu sklapanja braka i rešili su da taj romantični čin umesto u junu prirede krajem leta.

"Planirali smo venčanje za kraj avgusta ili početak septembra. Zapravo gađamo datum godišnjice naše veze i nadam se da nas ništa neće sprečiti u tome da sve organizujemo baš na taj dan. Svakako će se venčanje dogoditi krajem leta dok su svi veoma zgodni, crni i veseli", kaže Nikolina koja je ovom prilikom otkrila i tačnu lokaciju planiranog događaja.

"Venčaćemo se na poluostrvu Kap de Antib, na jugu Francuske. Izabrali smo prekrasan hotel koji izgleda poput dvorca u kome smo oboje ranije boravili. Složili smo se da je to pravi izbor za jedan tako romantični događaj", ističe ona.

Budući da joj se ćerka Hana koju je dobila u vezi sa novinarom Markom Cigojem školuje u hrvatskoj prestonici, Pišekova još ne planira da definitivno promeni prebivalište. S druge strane, u Beogradu živi Vidojeva trogodišnja ćerkica Matea pa i ovaj šarmantni zavodnik uspešno usklađuje roditeljske obaveze sa čestim susretima sa svojom dragom.

 Par se verio početkom prošle jeseni pa Nikolina sada ponosno nosi Cartierov verenički prsten vredan oko 15.000 evra, a oboje su telo ukrasili i tetovažama koje simbolizuju njihovu ljubav.

Autor: I.M.
Izvor/Foto: Story

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>