Region

Svet

Aca Lukas prošetao po Marakani: Osmišlja izgled bine (Foto)

Popularni pevač Aca Lukas povodom koncerta na Marakani zakazanog za 8. jun obišao je fudbalski teren kako bi zajedno sa organizatorima osmislio postavku i oblik bine.

Aca Lukas prošetao po Marakani: Osmišlja izgled bine (Foto)



Ovom prilikom, on je zajedno sa "Folk haus bendom" snimio promo-spot kojim će najaviti predstojeći spektakl.

Na pitanje da li se plaši da stadion neće biti pun, Aca je rekao: "Nekoliko godina planiram ovaj veliki koncert i ubeđen sam, zaista, da će biti prepuno. Poslednjih godina vlada neki trend kod poznatih pevača i pevačica da na svojim koncertima pevaju samo pesme sa poslednjih albuma, a ne one koje su ih u stvari i proslavile. To je velika greška po mom mišljenju. Publika traži pesme po kojima si postao popularan".



U junu ove godine svoje velike koncerte, pored Ace Lukasa, održaće Svetlana Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša pa je Aca prokomentarisao da bez obzira na tu činjenicu između njih nema nikakvog rivalstva i da će u slučaju da bude u Srbiji posetiti koncerte obe pevačice.

Ulaznice su već u prodaji, a nakon što je donirao milion dinara za transplataciju srca male Tijane Ognjanović, od svake prodate karte izdvojiće još po 100 dinara koji će ići na njen račun za troškove lečenja.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

aca lukas

Povezane vesti:


>