Region

Svet

Region

Otvorena vrata: Vesna Trivalić obećava dobru zabavu

Porodica Anđelić - Jakovljević ponovo, nakon dve decenije, otvara vrata svoga doma 22. aprila na TV Prva.

Otvorena vrata: Vesna Trivalić obećava dobru zabavu



Katarina, Svestislav, Milica, Ana, Dragoslav, Vojkan i Ugrinović zasmejavaće nas novim i sasvim drugačijim porodičnim zavrzlamama. Cela ekipa sa nestrpljenjem iščekuje početak emitovanja jer kako i sami vole da kažu, uživaju u snimanju novih epizoda. Iako naporno i vredno rade, prema rečima Bojane Maljević, glumci jednostavno vole da glume u ovoj seriji. Vesna Trivalić je poručila:

"Mi očekujemo dobru zabavu za gledaoce, a nama je već počela sa prvim danom snimanja".

Posle 20 godina u porodici Anđelić je došlo do nekih promena. Dragoslav je renovirao stan u kojem je živeo sam sa sinom Vojkanom, da bi namamio bivšu ženu Katarinu da se useli u taj novi, konceptualno-umetnički prostor, osmišljen samo za nju. Međutim, pored Katarine odmah se useljavaju i njen brat Bata sa kćerkom Anom, a potom i nekadašnji komšija Ugrinović. Tako da se stvari ne odvijaju kako je Dragoslav planirao... I tu počinje nastavak komedije... Vrata stana porodice i dalje će biti stalno otvorena i kroz njih će ulaziti komšije, prijatelji, prevaranti, udvarači, klijenti i usputni prolaznici – stvarajući od te kuće tranzicioni cirkus.

Novu muziku za seriju radi Vasil Hadžimanov, ali će ostati stara najavna špica sa prepoznatljivom Bajaginom numerom koja je postala zaštitni znak emisije.

Autor: M.P.
Izvor: Novosti
Foto: Tviter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>