Region

Svet

Avu Karabatić menadžer nazvao izrodom nad izrodima!

Ava Karabatić, nikog ne ostavlja ravnodušnim, pa tako ni svoje saradanike u Hrvatskoj, a nedavno ju je njen menadžer Senad Hasić javno nazvao "izrodom nad izrodima"!

Avu Karabatić menadžer nazvao izrodom nad izrodima!Verbalni sukob Ave i njenog menadžera odigrao se pre nekoliko nedelja, dakle pre Avinog ulaska u Velikog brata, kada je starleta imala nastup u jednom kafiću u Zagrebu. Menadžera Hasića prvo je iznerviralo Avino kašnjenje na nastup, a onda su se sukobili oko snimanja duetske pesme u Beogradu.

Ava je svom menadžeru rekla da nema pasoš i pitala ga da li može da u Beograd putuje bez istog, na šta joj je Hasić odgovorio da je tako nešto neizvodljivo. Pošto je Ava saznala da će je u Beogradu zameniti druga koleginica demonstrativno je napustila kafić i svaki dalji razgovor sa menadžerom.

"Trebalo je da snimi duet u Beogradu, ali nema pasoš. Pitala je može li u Beograd bez pasoša. Rekao sam joj da je to neizvodljivo. Onda sam uzeo Simonu Gotovac", rekao je Senad, "počastivši" je izrazom kako je "izrod nad izrodima".

Autor: M.P.
Izvor: Puls
Foto: Emotion

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>