Region

Svet

Farma 2013: Vesna Rivas se izvinila farmerima

Nakon što se svako sa svakim posvađao, na Farmi su krenula pomirenja. Ona koja je bila najglasnija i inicijator najvećeg broja svađa, Vesna Rivas, prva je spustila loptu i izvinila se farmerima.

Farma 2013: Vesna Rivas se izvinila farmerima



Kao i svakoga dana oko ponoći, farmerima stiže pismo iz zadruge sa nekim zadatkom.Tako je bilo i sinoć, kada je Ljuba pročitala novo pismo iz produkcije u kojem je, osim što su im naložili da igraju pomenutu igru, Stanija obaveštena da, zbog ne nošenja bubice, mora da provede noć sa slugama u štali.

Na pitanje Filipa Mitrovića upućeno Vesni Rivas da li je uspela da sa farmerima, a posebno sa Ljubom i Sha, izgladi odnose bar donekle, ona je šokirala sve prisutne.

"Ja i Sha govorimo istim jezikom. Sve što smo rekli, rekli smo u afektu i nismo mislili ozbiljno. To ništa ne znači. Mi smo sličnog temperamenta i to je normalno. Ništa mu ne zameram i ja ovde nikoga ne mrzim. Što se Ljube tiče, iznenadila me u areni, na pijaci, gde sam videla njeno požrtvovanje prema svim farmerima i mislim da ona im svoje razloge što se ponašala, možda malo grublje. Nadam se da ćemo u buduće naći zajednički jezik i da ćemo komunicirati normalno. Ja vas ovde sve volim", rekla je, pomalo drhtavim glasom Vesna Rivas.

Koliko će ovo novo raspoloženje držati Vesnu, ostaje da vidimo.

Autor: I.M.
Izvor/Foto: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>