Region

Svet

Ekskluzivno: Ava Karabatić tajno pila ANTI KILOGRAM 6u1 za mršavljenje! (Video)

Ava Karabatić je pred ulazak u kuću Velikog Brata tajno uzimala ANTI KILOGRAM 6u1 preparate za mršavljenje sa kojima je smršala 7 kilograma i efikasno skinula celulit!

Ekskluzivno: Ava Karabatić tajno pila ANTI KILOGRAM 6u1 za mršavljenje! (Video)



VIP šou program Veliki Brat dugo je skrivao od javnosti ko će sve od poznatih atraktivnih devojaka ući u kuću, međutim sada je već poznato. Da li ste znali koliko su pojedinci para potrošili da bi na sebe skrenuli pažnju i tog glamuroznog dana bili u pažnji svih medija?

Hrvatska starleta Ava Karabatić je pre ulaska u kuću 21 dan radila na sebi kako bi polugola sa halterima stala na stepenice šoua Veliki Brat, a onda svojim zategnutim nogama obmanjivala uzdahe novinara i paparazza domaćih medija. Sve ka cilju seksualizma i pobede.



Kako od pouzdanih izvora saznajemo, Ava je počela sa tretmanom vitaminskog mršavljenja sa ANTI KILOGRAM 6u1 proizvodom od ploda aronije i lekovitih biljaka, koji u sebi ima 10 vitamina zbog odbrane imuniteta prilikom mršavljenja i L karnitina, najvećeg sagorevača kalorija.

Ona je fantastično doterala svoju liniju i usavršila noge od nataloženog celulita, i time postala zgodna devojka za primer. Jer, svi znamo da bivša ukućanka Nevena i Soraja imaju problema sa celulitom. Međutim, kada je Ava ušla u kuću Velikog Brata i videla da je ANTI KILOGRAM dostupan i drugim takmičarkama, razbesnela se jer je njena tajna otkrivena.



Dragutin Topić ,Vesna de Vinča, Sindi i Soraja redovno upotrebljavaju ANTI KILOGRAM OBROK KONTOLOR u svrhu dijetalnog doručka ili užine.



ANTI KILOGRAM su najatraktivniji dijetalni preparati za mršavljenje.

Ines Madžar, koja je nepomično ležala u zagrebačkoj bolnici zbog ispitivanja bolesti Adipozana (deformisanog izlgeda), smršala je uz pomoć ANTI KILOGRAM GOLDEN SLIM LINE proizvoda 73 kilograma!



Smanjio joj se krvni pritisak, regulisale masnoće u krvi, trigliceridi, holesterol HDL I LDLD, očistili enzimi jetre ALT AST, a zbog lekovitih biljaka koje sadrže ANTI KILOGRAM biljne kapsule; kore kurisne, breze, zečijeg trna, šipurka i zelenog lista, prilikom antioskidativnog delovanja (mehanizma čišćenja organizma) povukli su joj se kanceri sa dojke i jajnika. Jedina rizična posledica mršavljenja bila je nagužvana koža koja je kasnije estetskim putem smanjena.

"Prošla sam kroz pakao! Samo sam razmišljala o svojoj deci. Koristila sam ANTI KILOGRAM preparate, biljne kapsule tri puta dnevno pre jela, popodne sam pila vitaminski napitak 6u1 od ploda aronije i L karnitina, a ujutro sam umesto doručka jela po 40 grama ANTI KILOGRAM OBROK KONTOLORA zbog izvora dijetalnih vlakana, belančevina, omega 3 kiselina i beta glukana. Spasli ste mi život!", izjavila je Ines koja sada izgleda preporođeno i često kada vidi Velikog Brata uzme po koju kapsulu ANTI KILOGRAM proizvoda.



Za sve dodatne informacije pozovite savetovalište na 011 2364 692 ili pročitajte ekskluzivni intervju u ponedeljak u Kuriru.

Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>