Region

Svet

Nevena Miličević u seksi izdanju (Foto+Video)

Iako je Ivana Stamenković Sindi u nekoliko navrata tokom rasprava u Velikom Bratu optužila Nevenu Miličević da zapravo nije model u Njujorku već da konobariše, slike i video-zapisi ipak govore drugačije, a u prilog tome ide i punih 16 godina uspešne karijere u modnoj agencji “Forma Viva”.

Nevena Miličević u seksi izdanju (Foto+Video)



Učesnica “Velikog Brata” je među retkima koji su uspeli da ostvare svoj san i izgrade svetsku karijeru koju je Nevena započela sa 14 godina, kada je  postala “Elitovo” lice.

Isprva je radila po Evropi, Madridu, Milanu, zatim u Hongkongu, Tajlandu, a na kraju je otišla i u Ameriku, gde je najpre živela u Čikagu, zatim Majamiju i Los Anđelesu, da bi u Njujorku provela poslednje tri godine.


Paris Hilton i Nevena Miličević

Manekenka je tokom karijere snimila brojne spotove, od kojih ona sama izdvaja rad sa grupom “Cypress Hill“, u čijem se spotu pojavljuje kao model, a tu je i spot grupe “Hoobastank” za pesmu “The Reason”. Međutim, video-snimak koji je svima privukao pažnju je insert iz filma “Baby on the Board”, u kome se Miličevićeva pojavljuje u izuzetno provokativnom izdanju, koje će mnoge ostaviti bez daha.



Snimala je reklame širom sveta pa tako i za Brazil, Južnu Ameriku, Italiju i druge. Svoje čari manekenka pokazuje i u reklami za šampanjac, gde se pojavljuje u elegantnoj crvenoj haljini.



Tokom svoje karijere, Miličevićeva je upoznala mnoge svetske i holivudske zvezde, među kojima su i Paris Hilton, Ne-Yo, Dejvid Geta, ali i Brus Vilis, čije je udvaranje, kako kaže, odbila.


Ne-Yo i Nevena Miličević

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>