Region

Svet

Farma 2013: Bane Janković i Marija Petronijević ulaze da pomrse konce!

Sapunica na Farmi uskoro počinje. U nedelju će na imanje u Lisoviću ući glumica Marija Petronijević, a zajedno sa njom i Bane Janković.

Farma 2013: Bane Janković i Marija Petronijević ulaze da pomrse konce!



Poprilično su odmakli pregovori sa Banetom Jankovićem, Marijinim bivšim dečkom i sadašnjim momkom Katarine Živković, koju je smuvao upravo u ovom rijalitiju pre tri godine.

"Produkcija želi da spoji bivše ljubavnike. Bane se zabavljao s Marijom pre nego što je prvi put ušao na "Farmu", ali se tamo zaljubio u Kaću. Sada će se njih dvoje ponovo naći u istoj prostoriji, on će imati zadatak da je nervira i izbaci iz takta, a ona treba da rasturi Stanijinu i Filipovu vezu. Bane ne sme Kaći da kaže da mu je stigao poziv, jer se plaši da ga neće pustiti. Ali honorar je dobar, pa su sve prilike da će se Bane i Marija zajedno pojaviti u Lisoviću", otkriva izvor.

Ako se to bude desilo, dešavanja na "Farmi" ličiće na pravu špansku seriju. Možda se na kraju smuvaju Stanija i Bane, a Filip završi s Marijom, možda se ponovo rasplamsa ljubav između Petronijevćke i Jankovića, pa starletu i manekena ostave na miru, možda se Marija i Stanija zaljube jedna u drugu, a Filip i Bane započnu romansu... Ko će ga znati.

Autor: M.P.
Izvor: Stars
Foto: Ilustracija

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>