Region

Svet

Ana Bekuta daje 10.000 eura za malu Ljubicu!

Ana Bekuta pridružila se akciji sakupljanja novca za operaciju dvogodišnje Ljubice Adamić, kojoj je potrebna hitna transplantacija srca.

Ana Bekuta daje 10.000 eura za malu Ljubicu!



Pevačica je odlučila da sav prihod od nekoliko narednih koncerata, što iznosi oko 10.000 eura, uplati na devojčicin račun. Zahvat koji treba da se obavi košta 120.000 eura, a porodici Adamić trenutno nedostaje još 70.000 eura.

Ljubica se nalazi u Beču, gde će biti operisana, i u životu je održavaju aparati i mehaničko srce. Anu je dirnula priča o bolesnoj devojčici iz Beograda i rešila je da joj pomogne. Ona apeluje na kolege koji su u mogućnosti da pomognu da to i učine.

"Ganula me je priča o Ljubici i odlučila sam da dam svoj doprinos da ona dobije novo srce i šansu za život. U petak 19. aprila imam koncert u Staroj Pazovi, 22. u Milanovcu, 27. na Zlatiboru i planiram da se odreknem svojih honorara kako bih za devojčicu skupila oko 10.000 eura. Moramo da budemo savesni i da pomognemo ukoliko smo u mogućnosti, jer je u pitanju jedan dečji život", rekla je Ana Bekuta.

Autor: M.P.
Izvor: Stars
Foto: Jelena Obradović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>