Najnovije vesti

Farma 2013: Ekrem čita pismo na latinskom! (Video)

Zadruga je farmerima poslala pismo sa tekstom koji su farmeri morali da prevedu. Tekst je bio napisan na latinskom, a osoba koja je morala da čita je bio upravo Ekrem!

Farma 2013: Ekrem čita pismo na latinskom! (Video)Kako se prethodnih dana primetilo da neki od farmera, posebno Era Ojdanić i Ekrem Jevrić, imaju poteškoća sa čitanjem, zadruga je odlučila da farmere dodatno namuči time što će Ekrem jedini smeti da pročita tekst ostalim farmerima, posebnu poteškoću činilo je to što je pismo bilo na latinskom.

Dok je Ekrem sricao reči i slova, ponekad čak i nagađajući koje slovo je u pitanju, ostali farmeri su pokušavali da prevedu rečenice i odgonetnu smisao pisma. Uprkos vidnom naporu, Ekrem se na kraju nije toliko loše pokazao kada mu je Ljuba posavetovala da čita reč po reč.

Farmeri su združenim snagama na kraju odgonetnuli smisao pisma, a kako je to izgledalo pogledajte ovde.Autor: I.M.
Foto: Prinscreen Youtube

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Marija Kilibarda u jutarnjem programu B92!

Marija Kilibarda u jutarnjem programu B92!

Nakon što je objavljeno da će Ivan Ivanović biti autor jutarnjeg programa na TV B92, potvrđeno je da će mu se na ovoj televiziji pridružiti i koleginica Marija Kilibarda.

Tekstualna vest21. februar 2015

Ana Nikolić spremna da postane mama!

Ana Nikolić spremna da postane mama!

Posle odmora na egzotičnoj destinaciji, u iskrenom razgovoru za magazin Story, pevačica Ana Nikolić otkriva kako joj je uživanje u hrani i piću postalo porok i da li je zahvaljujući ljubavnim promašajima konačno spremna da prepozna muškarca svog života.

Tekstualna vest20. februar 2015

Region

Svet