Farma 2013: Ekrem čita pismo na latinskom! (Video)

Zadruga je farmerima poslala pismo sa tekstom koji su farmeri morali da prevedu. Tekst je bio napisan na latinskom, a osoba koja je morala da čita je bio upravo Ekrem!

Farma 2013: Ekrem čita pismo na latinskom! (Video)Kako se prethodnih dana primetilo da neki od farmera, posebno Era Ojdanić i Ekrem Jevrić, imaju poteškoća sa čitanjem, zadruga je odlučila da farmere dodatno namuči time što će Ekrem jedini smeti da pročita tekst ostalim farmerima, posebnu poteškoću činilo je to što je pismo bilo na latinskom.

Dok je Ekrem sricao reči i slova, ponekad čak i nagađajući koje slovo je u pitanju, ostali farmeri su pokušavali da prevedu rečenice i odgonetnu smisao pisma. Uprkos vidnom naporu, Ekrem se na kraju nije toliko loše pokazao kada mu je Ljuba posavetovala da čita reč po reč.

Farmeri su združenim snagama na kraju odgonetnuli smisao pisma, a kako je to izgledalo pogledajte ovde.Autor: I.M.
Foto: Prinscreen Youtube

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Atina Ferari u PAROVIMA izvređala Macu Diskreciju u toku zadatka!

Atina Ferari u PAROVIMA izvređala Macu Diskreciju u toku zadatka!

Danas su ukućani u Parovima imali zadatak u kom su trebali da proriču sudbinu jedni drugima. Na kraju je Atina trebala da proriče Maci, ali umesto toga, ona je vređala. Iako su neki od ukućana govorili Atini da nije zadatak da je vređa, ona je nastavila. 

Tekstualna vest16. mart 2015

PAROVI: Cuca slagala da je trudna?!

PAROVI: Cuca slagala da je trudna?!

Ivona Negovanović Cuca nedavno je u rijalitiju PAROVI izjavila kako je u drugom stanju, ali je nakon utvrđenog sistematskog pregleda ginekolog utvrdio da nije. Nakon ovog saznanja, voditeljka Bojana Ristivojević napala je mladu pevačicu da laže.

Tekstualna vest16. mart 2015

Region

Svet