Region

Svet

Farma 2013: Vesna Rivas nastavlja po starom (Video)

Vesna i Ljuba su se tokom noći ponovo sporečkale. Kako je na farmi oskudica svega, a posebno kafe, Ljuba je donela pravilo da se kafa pije samo pre podne.

Farma 2013: Vesna Rivas nastavlja po starom (Video)



Kada ju je Vesna Rivas videla kako krši svoje pravilo i pije kafu tokom noći, odmah je odreagovala. Očigledno odnos gazdarice i sluge Vesni ništa ne znači, tako da je nastala još jedna svađa.

Vesna Rivas, apsolutni šampion po broju svađa na Farmi zakačila se noćas i sa Filipom Mitrovićem. Kako bi skrenula pažnju na lošu naviku farmera da šolje za kafu ostavljaju svuda po imanju, Vesna je naglas prokomentarisala kako je okružena velikim zvezdama, koje nisu navikle da pokupe za sobom. U toj prozivci se očigledno pronašao Filip i tu je prepirka počela. Začudo, Vesna je prva odustala i otišla u kuhinju.



Zorica Marković, koja se polako ali sigurno i sama pretvara u svađalicu poput Vesne, u razgovoru sa Ljubom i Ša otkrila je da joj smeta podela farmera na klanove. Najgore je, kaže Zorica, što će sada bilo šta što kažu pred nekim iz "klana" brzo dospeti do ušiju ostalih.

Jedan od vedrijih događaja na farmi je svakako ljubavna priča Stanije i Filipa, njih dvoje koriste svaku priliku da provode vreme jedno sa drugim, a od ostalih ukućana se više i ne kriju.

Pogledajte kako izgleda šaputanje na jastuku ovo dvoje zaljubljenih.



Autor: I.M.
Foto: Screenshot PinkBH

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>