Region

Svet

Veliki Brat 2013: Novo iznenađenje! Marijana Mićić ušla u kuću!

Voditeljka Velikog brata ušla je danas u kuću na Košutnjaku i pridružila se ukućanima u dnevnoj sobi.

Veliki Brat 2013: Novo iznenađenje! Marijana Mićić ušla u kuću!



Razlog njenog ulaska bilo je izvlačenje parova za nastup koji će takmičari imati u petak uveče. Njihovi nastupi počeće u 23h i biće uživo na programu, a Marijana će biti zajedno sa njima u kući.

Prva grupa koja će pevati biće Maja Volk i Dragutin Topić, sledeći su Maja Nikolić i Milić Vukašinović, zatim Ava, Soraja Željko i Slavko, odmah za njima Žarko, Sindi i Vendi, a poslednji će nastupiti Aneta i Boban.

Nakon što je izvukla parove, Marijanu Mićić Veliki brat je pozvao u ispovedaonicu gde je ona imitirala ostale takmičarke kada se međusobno ogovaraju i izgleda nije znala da je direktno u programu pa je u jednom trenutku rekla: "Nemojte da me puštate u emisiji".

Veliki brat nije hteo da pusti Marijanu da izađe iz ispovedaonice pa je ona naglasila da nije jedan od ukućana i demonstrativno stavila naočare za sunce koje su u ispovedaonici zabranjene. Na kraju je čula dobro poznatu rečenicu "možeš da napustiš ispovedaonicu" što je voditeljka i učinila, ujedno napustivši i kuću Velikog brata.

Autor: M.P.
Foto: ScreenShot TV B92

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>