Region

Svet

Rada Radenović vodi Preljubnike, Ana Pendić Paparaco lov

Voditeljka Rada Radenović snimila je juče najave za emisiju "Preljubnici" koje će se emitovati od sledeće nedelje.

Rada Radenović vodi Preljubnike, Ana Pendić Paparaco lov



Iako još nije potvrđeno, Rada je došla na mesto voditeljke Sandre Čerin koja je otišla na porodiljsko bolovanje. "Ne želim da komentarišem vaša saznanja", rekla je Rada kada smo je pozvali da je pitamo kako će se snaći u novoj emisiji.

Inače, ona je ovih dana prezauzeta fakultetom pošto joj je ostalo još nekoliko ispitado diplome. I dalje radi na projektu nove emisije koja će najverovatnije početi sa emitovanjem u novoj sezoni.

Sa druge strane, bivša "loto devojka" Ana Pendić Radoš ne krije da će raditi emisiju "Paparaco lov" i da jedva čeka da se dokaže i u ovom formatu. Iako su producenti razmišljali da angažuju glumicu Dubravku Mijatović, na kraju je izbor pao na Anu.

"Nemam tremu. Radim ovaj posao 15 godina i radujem se novom izazovu. Jedva čekam da vidim kako ću se snaći u ulozi domaćina emisije koja je prepoznatljiva po Sandri", kaže Ana.

Pendićeva je već imala vatreno krštenje, a u njenoj prvoj emisiji videli smo šta se dešava u životima uspešnog tenisera Janka Tipsarevića, Lidije Vukićević, Đusa, kao i da li Milan Kalinić još uvek pravi saobraćajne prekršaje.

Autor: B.B.
Izvor: Scandal, Svet
Foto: Ilustracija

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>