Region

Svet

Marina Tadić u garderobi Ksenije Pajčin

Pevačica u usponu Marina Tadić je nedavno snimljena sa naočarima koje je svojevremeno nosila tragično preminula Ksenija Pajčin, i sve to zaslugom Baneta Devića.

Marina Tadić u garderobi Ksenije Pajčin“Bane je bio najbolji Ksenijin prijatelj i kum, i njenu garderobu planirao je da odloži u Ksenijinu vikendicu u Lisoviću, koja bi bila svojevrsni muzej ličnih stvari pokojne pevačice. Međutim, pre nekoliko nedelja poželeo je da neke komade odeće ponovo vidi na nekom zgodnom telu, jer je mislio da će tako na najbolji način sačuvati uspomenu na Ksendžu. Marinu Tadić, sa kojom takođe sarađuje, obukao je u belu suknjicu i dao joj naočare koje je nosila denserka, a ona je poželela da nešto od te garderobe i otkupi”, otkrio je sagovornik “Kurira".

Ipak, Bane je odbio da proda bilo šta od Ksenijinih stvari. “Mene je Ksenija poslovno stvorila. Ja sam joj beskrajno zahvalan na tome. Ksenija je bila moja najveća inspiracija. Naočare su moje, a kao modni detalj poslužile su i Kseniji i Marini”, kaže Dević

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>