Region

Svet

Veliki Brat 2013: Produkcija izbacila Nevenu Milićević iz kuće zbog tuče!

Izbačen je još jedan takmičar iz kuće Velikog Brata, ali ovaj put zbog grubog kršenja pravila, a ne odlukom publike.

Veliki Brat 2013: Produkcija izbacila Nevenu Milićević iz kuće zbog tuče!



Veliki Brat 2013: Nevena i Sindi se potukle! Neveni preti izbacivanje!?
Nevena Milićević je od samog početka imala problema u komunikaciji sa bivšom Modelsicom Ivanom Stamenković Sindi, pa je netrpeljivost među njima dostigla vrhunac i završila se fizičkim obračunom. Produkcijska kuća "Emotion" saopštila je da je Nevena Milićević izbačena iz šoua i da će napustiti kuću Velikog Brata.

Svađa se dogodila danas, kada je Sindi prokomentarisala kako Nevena ima celulit i uštinula je za nogu, nakon čega je manekenka udarila u glavu, a potom i počupala za kosu bivšu Modelsicu.

Osim Soraje, svi ukućani stali su u Neveninu odbranu i nisu želeli da ona izađe jer je Nevena udarila Sindi nakon što ju je Modelsica isprovocirala. Ali, pravila su jasna i moraju se poštovati.

"Nevena i Sindi od samog početka nisu ostvarile dobru komunikaciju i konflikti između njih dve su bili skoro pa svakodnevni. Danas je došlo do kulminacije u tom odnosu, naime, manekenka Nevena Milićević je usled Sindinih provokacija odreagovala fizičkim napadom. Do toga je došlo zbog sitnih ženskih čarki. Sindi je zadigla Neveninu suknju kako bi pokazala da Nevena ima celulit, a Nevena je usled besa počupala Sindi za kosu i rukom je udarila po glavi. Pošto pravila Velikog Brata ne dozvoljavaju bilo kakvo fizičko nasilje ili kontakt u tom smislu, Nevena će morati da napusti kuću Velikog Brata. Pravila su jasna i moraju se poštovati", navodi se u saopštenju produkcijske kuće "Emotion".

Autor: M.P.
Izvor: B92
Foto: ScreenShot TV B92

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>