Svet

Region

Madona ne zna pravopis?! (Foto)

Kraljica popa Madona vratila se iz svoje posete Malaviju, gde je finansirala izgradnju deset škola. Pevačica je za vreme svog boravka u afričkoj zemlji nameravala da se sastane sa predsednicom Džojs Bandom.

Madona ne zna pravopis?! (Foto)



Madona je predsednici poslala pismo u kojem je zatražila susret, ali sudeći prema nečitkom rukopisu i mnoštvu pravopisnih grešaka i Madona bi mogla da se podseti lekcija iz osnovne škole.

Kraljica popa se propisno obrukala pokazavši veliko neznanje o predsednici Malavija, ženi koju je Forbs proglasio najmoćnijom osobom u Africi.



Madona je pismo počela sa "Draga Džojs", a zatim joj čestitala na izboru za predsednicu zemlje, što se desilo još prošle godine. Kako pišu američki mediji, krajnje je neozbiljno od Madone što je predsednici jedne zemlje poslala pismo napisano rukom i oslovila je imenom.

Nije poznato da li je Banda ikada primila Madonin poziv za susret, ali njih dve se nisu srele tokom njenog boravka u ovoj afričkoj zemlji.

Američka pop zvezda pomogla je u izgradnji 10 osnovnih škola u Malaviju. Izjavila je da će ti projekti omogućiti obrazovanje oko pet hiljada malavijske dece.

Inače, Madona je u Malaviju usvojila dvoje dece, dečaka Dejvida Bandu 2006. godine i devojčicu Marsi Džejms 2009. godine, a u obavezi je da decu jednom u tri godine dovodi u rodnu zemlju.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>