Region

Svet

Veliki Brat 2013: Ava i Željko se ljubili na romantičnoj večeri! (Video)

Ljubav se rađa između Ave i Željka, tako bar većina ukućana opisuje njihov odnos, a verovatno tako smatra i većina gledalaca.

Veliki Brat 2013: Ava i Željko se ljubili na romantičnoj večeri! (Video)



“Veliki brat” je u utorak uveče odlučio da im malo pomogne pa je organozovao romantičnu večeru samo za njih dvoje. Lagana muzika, prijatna atmosfera i ples doveli su do novih poljubaca.

"Veliki brat" je pozvao u ispovedaonicu Avu i Željka kako bi im saopštio da su dobili romantičnu večeru koju im je ustupila Soraja za osvojenu nagradu povodom uspešno obavljenog zadatka.

Ava i Željko su se lepo doterali, seli za sto i uz laganu večeru pričali o njima, prijateljima i roditeljima. Blizanac se preznojavao, delio komplimente pa je poverio starleti da jedva čeka kada će da se rijaliti završi jer će tada biti “gotova”.

"Zašto si baš izabrao mene? Zašto ja?", želela je da zna Ava, a Željko joj je rekao da mu se dopada jer je “budala”.

Ava je priznala da je malo zbunjena i da je ostala bez teksta, ali ni Željku nije bilo lako jer se preznojava pred, kako kaže, blesavom, opičenom ali pre svega svojom Avom. Par je dobio i priliku na kraju večere da zapleše uz zvuke popularnog hita pevačice Selin Dion "Wherever you are" što je bio odličan uvod za nove poljupce.

Pogledajte romantičnu večeru Ave i Željka:



Autor: M.P.
Izvor: Novosti
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>