Region

Svet

Veliki Brat 2013: Ava: Više me zanimaju bubuljice na licu nego Uroš (Video)

Ava Karabatić je poručila Urošu Ćertiću posle izbacivanja iz kuće Velikog Brata da mu želi sve najbolje na ljubavnom i poslovnom planu.

Veliki Brat 2013: Ava: Više me zanimaju bubuljice na licu nego Uroš (Video)



Ava je rekla da ga je "prekrižila" još dok su bili zajedno u kombiju, pa je više "zanimaju bubuljice na licu nego odnos Soraje i Uroša" i da Željka nikad ne bi iskoristila da se osveti kaskaderu.

"Došlo je do glupave situacije među nama. Nisam dobila izvinjenje, ali nema veze, setiće se on mojih reči. Bilo je lepih trenutaka sa njim i oseća se da nedostaje u kući. Ljudi nas gledaju šta radimo i glasaju za nekoga, što je pravedno. Ja sam preživela teške dane, imala sam u njega najveće poverenje, a ispala sam izigrana. Ali, u svađi su uvek dve strane, tako da nikoga ne krivim."

Veliki Brat je pitao Avu kako su ukućani i Željko reagovali na Urošev izlazak i da li misli da su Soraja i kaskader nešto više od prijatelja.

Veliki Brat 2013: Soraja krivi Avu što je Uroš izbačen: Igra patetičnu igru! (Video)
"Žarko i Željko nisu želeli da Uroš izađe. Mislim da su hteli da Maja ode. Što se tiče Soraje, znam da su njih dvoje bili bliski. Ja ne znam šta se dešavalo među njima, jer sam se sklonila od Uroša. Lično ne verujem u muško-ženska prijateljstva. Ako je Soraja tužna jer je on izbačen to nije ništa čudno, i ja bi tako reagovala da izbace Željka, Žarka, Bobana ili Anetu. Znate šta, više me zanimaju moje bubuljice na licu nego njihov odnos", ponovila je Ava.

Pogledajte.



I dok se Ava oseća rasterećeno, Soraja je smatra glavnim krivcem za Uroševo ispadanje jer je igrala "patetičnu igru" koju je želela i njemu da nametne.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Mondo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>