Region

Svet

Cela nacija plakala sa Novakom Đokovićem (Video)

Prvi teniser sveta i srpski ponos Novak Đoković u nedelju je sa povređenim zglobom pobedio Sema Kverija i time uveo Srbiju u polufinale Dejvis kupa.

Cela nacija plakala sa Novakom Đokovićem (Video)Iako je istegao ligamente skočnog zgloba, Novak je uz jake bolove nastavio meč žrtvujući se, kako sam kaže, za svoju Srbiju, a da li će ova povreda uticati na nastavak njegove karijere još uvek nije poznato.

Novak je rekao da mu zglob nije u dobrom stanju. Privatnim avionom prevežen je u Francusku gde će mu biti urađena magnetna rezonanca posle koje će se znati koliko je zglob povređen, koliko će trajati oporavak i da li će Noletov skočni zglob ikada biti funkcionalan u meri u kojoj je bio pre povrede.

Zajedno sa Đokovićem plakala je i cela nacija. Nole je naš heroj koji nas uvek predstavlja u najboljem svetlu pa niko ne može da ostane imun na suze čoveka koji je zarad pobede koja je Srbiji omogućila ulazak u polufinale Dejvis kupa žrtvovao sebe, a možda i svoju karijeru.

Srbija saoseća sa njegovim bolom, i svi se nadamo da će se Nole oporaviti i da će se vratiti na teren kao kompletan igrač!Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>