Ostalo

Sme�no

Diskaveri pokreće dva golišava rijalitija (Foto)

“Diskaveri” kanal uskoro će početi da emituje dva rijalitija u kome će takmičari biti potpuno goli.

Diskaveri pokreće dva golišava rijalitija (Foto)



Učesnici oba šou-programa će u divljini uz pomoć svojih instikta i stvari koji ih okružuju (uključujući blato, travu i granje) pokušati da “prežive”. Ed Staford biće glavna zvezda rijaltija “Naked Castaway”, koji će početi sa emitovanjem 14. aprila. Ovaj čovek biće potpuno nag i sam na pustom ostrvu severoistočnog Fidžija, a kod sebe će imati samo jednu stvar – kameru.



Staford će biti lišen hrane, vode, oružja i odeće, i tokom 60 dana će pokušati da preživi ovu avanturu.

Ovog leta, na “Diskaveri” kanalu biće prikazan još jedan rijaliti sličnog formata, koji će se zvati “Naked and Afraid”. Glavne zvezde ove televizijske emisije biće dva golišava stranca koji će se upoznati na Serengeti visoravni u Tanzaniji, gde će biti okruženi divljinom, kao i gomilom divljih životinja.

Keli Najtlinger, jedna od učesnica ovog rijalitija, rekla je da gladovala nakon što je provela dve nedelje u divljini. Ona je takođe istakla da je osmislila alternativni način da uhvati ribu, koristeći svoje privatne delove tela kao mamac.



"Trebalo nam je hrana sa proteinom, a pošto je voda bila blatnjava, tradicionalni način pecanja nije funkcionisao. Morala sam da improvizujem i da se prilagodim situaciji" rekla je Keli.

Osim Tanzanije, ostale epizode rijaltija “Naked and Afraid” su snimane u Panami, Kostariki, Maldivima i Borneu.

Autor: M.P.
Izvor: Telegraf
Foto: Discovery Channel

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>