Region

Svet

Mia Borisavljević odbila Ferari! (Foto)

Mia Borisavljević odbila je Ferari koji je dobila na poklon. Njoj je jedan stariji gost kluba "Maksim" u Parizu uručio ključeve skupocenih kola, ali je ona odbila da ih uzme.

Mia Borisavljević odbila Ferari! (Foto)



"Mia je prošlog vikenda nastupala u Parizu. Napunila je klub do poslednjeg mesta. Tu je bio i jedan stariji gospodin, koji nije žalio para samo da mu ona otpeva pesme koje ga vežu za Srbiju, odakle se odselio pre mnogo godina. U jednom momentu zatražio je da mu otpeva jednu staru izvornu pesmu i rekao joj da će joj zauzvrat pokloniti Ferari", priča izvor koji je prisustvovao nastupu.



"Pošto nastupa na brojnim veseljima i ima širok repertoar, Borisavljevićka mu je otpevala pesmu koju je tražio. On se držao svog obećanja, pružio joj je ključeve i papire od automobila, ali ona nije htela ni da čuje da ih uzme", objašnjava izvor.

Mia je u Parizu ostala još nekoliko dana. Zajedno s Bojanom Grujićem, koji nastupa s njom, kao i sa članovima benda. Obilazila je znamenitosti francuske prestonice, pa je "Ferari" već zaboravila.



Autor: M.P.
Izvor/Foto: Stars

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>