Region

Svet

ANTI KILOGRAM Golden Slim Line osvojio Hrvatsku! (Foto)

U sredu je otvoren najveći regionalni seminar u Zagrebu pod nazivom "Uloga lekara u lečenju gojaznosti", u saradnji sa Hrvatskom lekarskom komorom, jer je nepokretna žena iz Osijeka sa ANTI KILOGRAMOM smršala 73 kilograma!

ANTI KILOGRAM Golden Slim Line osvojio Hrvatsku! (Foto)Predraga Petrovića, vlasnika prestižne kompanije ANTI KILOGRAM, podržalo je 550 najpoznatijih farmaceuta iz Zagreba, Osijeka, Varaždina, Rijeke i Splita.

"Punih godinu dana trajala je registracija mojih proizvoda u Hrvatskoj zbog regulatornog pravilnika Evropske unije, ali zato je sa mojim dijetalnim proizvodima, pacijetkinja koja je ležala u kliničko-bolničkom centru Zagreb, zbog bolesti adipozana (deformisanog  izgleda), smršala 73 kilograma. Smanjio joj se krvni pritisak, očistili enizimi jetre, regulisale masnoće u krvi. Na poslednjoj medicinskoj komisiji ustanovljeno je da su se tokom antioksidantskog čišćenja organizma povukli svi kanceri sa jajnika i dojke. Jedina rizična posledica bila je nagužvana koža, koja je estetskim putem smanjena. Ines je postigla vitalan izgled sa odličnim imunitetom.

Kontaktirali su me iz Hrvatske lekarske komore kako bi sa mojom firmom pokrenuli najveći seminar u Hrvatskoj. Seminari se tokom ovog meseca održavaju u Zagrebu, Osijeku, Varždinu, Rijeci i Splitu, na kojima su predavači: Eva Pavić mag. spec sigurnosti kvaliteta hrane Klinički centar Zagreb, Dr. sc Ines Banjari Zavod za ispitivanje hrane Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Iva Mucalo mag. pharmacie Farmaceutsko-biohemijski fakultet Sveučilištva u Zagrebu, Aleksandra Grundler mag. pharmacie i predstavnik Lekarske komore Hrvatske ispred asocijacije od 550 najpoznatijih magistra farmacije", obrazložio je Predrag Petrović.Po poslednjoj analizi Evropske agencije za lekove, monografije koje sadrže ANTI KILOGRAM proizvodi imaju najbolji mehanizam ka smanjenju osećaja gladi, boljeg rada organa za varenje i peristalike pražnjenja iz creva, izlučivanja suvišne tečnosti, razgradnje masnoća u krvi i antioksidativnog čišćenja ili unapređenja metabolizma.

 ANTI KILOGRAM je brend lider u kategoriji najkvalitetnije funkcionalne prehrane, biljnih čajeva, vitaminskih napitaka i biljnih kapsula koji se prometuju u svim zdravstvenim ustanovama Srbije, Hrvatske, Crne gore, Bosne, Kosova i uskoro Albanije.

VULKAN SILVER STRONG LINE je najefikasniji biljni afrodizijak za potenciju, bez nus pojava!

"Agencija za lekove u Prištini mi je, zbog političkih razloga, 14 dana držala vozače na carinskom terminalu. Tražili su nam 101 dozvolu. Pohvala za naše Ministarstvo zdravlja u odobravanju potrebnih sertifikata!", naveo je na kraju vlasnik kompanije Predrag Petrović.Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>