Region

Svet

Milica Todorović: Ne gradim karijeru zahvaljujući guzi, već dobrom glasu!

Milica kaže da ne prati rijaliti programe, niti bi želela da bude deo njih. Ona dodaje da bi ušla u rijaliti jedino ako joj ponude 100.000 eura.

Milica Todorović: Ne gradim karijeru zahvaljujući guzi, već dobrom glasu!"Šalu na stranu, ne radi se o novcu, jednostvno nisam osoba koja bi na taj način iznela svoj privatni život u javnost", kaže Milica.

Mnogi tvrde da ona ima najbolju guzu na estradi.

"Prijaju mi takvi komentari, ali ne treniram uopšte. Počele su da mi smetaju te priče i takva pitanja, jer su učestala. Kao da je pozadina najvažnija u životu! Muka mi je od tih priča, jer ne gradim karijeru zahvaljujući guzici, nego dobrom glasu!", rekla je pevačica.

Milica je već nekoliko godina u vezi sa Radetom, bratom popularnog pevača Saše Kovačevića.

Ona keže da u njihovom odnosu postoji ljubomora, ali u granicama normale. Milica priznaje da mu je jednom slučajno pogledala Fejsbuk profil jer je ostao otvoren na kompjuteru i da je videla kako neka devojka želi da se upozna sa njim. Međutim, ona dodaje da je to normlano jer i njoj pišu muškarci.

Pevačica kaže da su preko nje mnoge devojke pokušavale da upoznaju Sašu Kovačevića ali da nijedna nije uspela da ga"smuva".

Autor: M.P.
Izvor: Press
Foto: Stars

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>