Region

Svet

Veliki Brat 2013: Nevena napravila scenu zbog Sindi i Soraje!

Nevena Miličević sinoć je toliko vikala i plakala da ostali ukućani nisu mogli da spavaju od nje. Soraja, Željko, Žarko i Slavko požalili su se jutros Velikom bratu da je Nevena vikala i psovala i da se nije moglo spavati od nje.

Veliki Brat 2013: Nevena napravila scenu zbog Sindi i Soraje!



Nevena je juče otkrila ukućanima da ima loše mišljenje o Soraji. Sindi je to prenela starleti, ali Soraja nije želela da razgovara sa nekim ko ima ružno mišljenje o njoj pa je smao okrenula leđa Neveni i zaspala. Nevena se baš potresla zbog toga i nekoliko puta je pitala Soraju zašto neće da razgovara s njom, pa je počela da viče i psuje, a na kraju se rasplakala i tražila da ide kući.

"Nismo se naspavali jer je Nevena pobesnela. Rekla je da je ovo đavolja kuća i prizivala je svece. Nije je bilo briga što ostali žele da spavaju. Toliko je razmažena, treba je našamarati", rekao je Željko.

Soraja nije prvo htela da priča o tome ali je onda rekla da je ona pretila da će da se premesti u kombi i da napusti šou.

Veliki brat je potom Nevenu poslao u ispovedaonicu, gde mu je rekla da jedva čeka da ide kući: "Nadam se da ću preživeti ovo i ostati normalna, koliko god je to moguće".

Uroš je modelsici rekao da je Nevena spominjala njenog bivšeg dečka o kojem se priča da je spavala sa njim u apartmanu, a to nije istina, za šta je modelsica rekla da je laž.

Svi ukućani su složni oko toga da se Nevena ne snalazi baš u ovom okruženju.

Autor: M.P.
Izvor: Blic
Foto: ScreenShot TV B92

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>