Region

Svet

Veliki Brat 2013: Pao prvi poljubac?! Ava pobegla iz spavaće sobe zbog Uroša!

Na Fejsbuk stranici "Velikog brata" navedeno je da je pao prvi poljubac u kući i to između Ave Karabatić i Željka Stojanovića!

Veliki Brat 2013: Pao prvi poljubac?! Ava pobegla iz spavaće sobe zbog Uroša!



Ava i Željko su se već zajedno tuširali, kao i Uroš i Soraja, a iako je starleta pričala da prema Željku ima drugarski odnos, izgleda da je ipak neće ostati na tome. Po mišljenju pojedinih ukućana, Željko je zaljubljen u Avu, i mada je želeo da zajedno dele krevet, Ava već dve noći spava u dnevnoj sobi, jer ne želi da je drugi smatraju k***om i da Uroš shvati njen odnos sa Željkom na "pogrešan" način.

"Previše se toga dogodilo, različiti ljudi, ja sa svojih hiljadu mada...prija mi da pobegnem i da se naspavam", rekla je Ava. Iako je izjavila ukućanima da ne menja momke tek tako i da je imala samo četiri veze, izgleda da je Željko ipak zaintrigirao njenu pažnju, iako ona to negira.

"Moj odnos sa Urošem je nikakav, stvarno. Nije se ništa pomerilo sa mrtve tačke, naš odnos je takav već pet dana. Ne znam čija je krivica, ali on koristi svaku situaciju da me spusti. Volela bih da smo u boljem odnosu, ali tako je kako je. Ja radim onako kako mi srce kaže i nisam ga nominovala jer ne mogu osam lepih dana da zamenim sa četiri ružna. Neke stvari se ne mogu izbrisati gumicom", objasnila je Ava njen i Urošev odnos Velikom Bratu u ispovedaonici.

Ava je ubeđena da je ona ta koja će biti jedna od nominovanih, jer joj instinkt tako govori. Odnos Soraje i Uroša prokomentarisala je rečima da joj je drago zbog toga što se slažu, ali da je ne zanimaju tuđi odnosi.

Autor: B.B.
Foto: TV B92

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>