Region

Svet

Farma 2013: Rada Manojlović ulazi na imanje! (Video)

Na večerašnjoj, tradicionalnoj, žurci ukućana specijalni gost biće Rada Manojlović. Rada je poznata po tome što uvek podigne publiku na noge svojim nastupima tako da možemo očekivati da se farmeri dobro provedu večeras.

Farma 2013: Rada Manojlović ulazi na imanje! (Video)



Nakon što je ujutru zatekao većinu farmera, a i gazda Eru, u pidžamama Proka je odlučio da kazni farmere. Kao glavni i odgovorni, Era je dobio zaduženje da pomaže deda Tomi koji je došao da pokaže farmerima kako se pravi sapun.

Stanija je nastavila svoju "borbu" sa Erom i njegovom disciplinom. Kako je Aki danas pošteđen, Era je naredio Staniji da sama oriba toalete. Starleta u početku odbila, a kasnije se predomislila ali Era je do tada otišao do toaleta i ekserima i daskama ih zatvorio kako bi pokazao ko je gazda.

Stanija i dalje tvrdi da je Era toliko maltretira zato što ga je odbila. Ekremu je čak priznala da je prethodnog dana namerno uhvaćena sa Filipom u krevetu samo da bi iznervirala Eru.

Možda je ta scena i isplanirana, ali nakon što je Filip otpratio Staniju u štalu dobio je kao nagradu pravi poljubac.



Era je obišao Ljubu koja izdržava kaznu u izolaciji i obećao joj da će tražiti pomilovanje od zadruge. Kasnije u toku dana, zadruga je odlučila da vrati Ljubu među farmere. Nakon što je ušla u kuću, Ljuba se toplo pozdravila sa svima osim Vesne Rivas.

Uz usplamsale strasti pojedinih takmičara i hladne poglede koje razmenjuju drugi, večerašnja žurka na Farmi mogla bi da pokrene niz zanimljivih dešavanja.

Autor: I.M.
Foto: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>