Region

Svet

Ava Karabatić i dalje zaljubljena u Vladu Vuksanovića! (Video)

Da starleta nije prebolela pobednika "Survajvera", pokazuje i to što ga sve češće spominje u kući "Velikog Brata", a sinoć je i sa Majom Nikolić komentarisala da je upravo on pravi čovek za nju.

Ava Karabatić i dalje zaljubljena u Vladu Vuksanovića! (Video)



Nakon što se razočarala posle kratke ljubavne romanse sa kaskaderom Urošem, Ava Karabatić ne prestaje da priča o svojoj simpatiji iz rialitija “Survajver“, Vladi Vuksanoviću, koji je tek nedavno prekinuo svoju višemesečnu vezu sa Natašom Bekvalac.

Nakon što se posvađala sa Urošem, kome je poručila da je njihova veza završena i da ona nije njegova "fufa", starleta stalno pominje Vladu, svima priča koliko je on divan i kako je on pravi mušakarac za nju.

Da podsetimo, svoje simpatije prema manekenu Ava je pokazala odmah po ulasku u rialiti "Survajver", ali je takođe, i bezuspešno pokušavala da pridobije njegovu pažnju i naklonjenost, dok je Vlada, kako bi otkačio starletu, izjavio da nije spreman za vezu ni sa kim, a to isto prekršio ubrzo nakon izlaska iz rialitija smuvavši se sa pevačicom Natašom Bekvalac.

Iako je imala, kako ona kaže, sjajan odnos sa njim, uz to i izjavila "da ga voli i da je njen anđeličić", nije uspela da osvoji njegovo srce, zbog čega i dalje tuguje, što se moglo primetiti prema njenim stalnim spominjanjem Vuksanovića u kući "Velikog Brata".

Primetivši to, Maja Nikolić, koja se postavlja kao "zaštitnica krhkih žena u kući”, brže-bolje je počela da nabacuje Vladu Karabatićki uz komentare da je on pravi frajer za nju i da, po njenom mišljenju, Nataša Bekvalac nije nikakva riba.

Sinoć su, nakon izbacivanja, Ava i Maja u krevetu šapatom komentarisale Uroša Ćertića i Vladu Vuksanovića, te je Maja iskoristila priliku da posavetuje Avu da je za nju pravi muškarac Vuksanović i da će ona da joj pomogne oko njega, dok je starleta pažljivo slušala, dodajući i to da je njen tip muškarca neko poput Andrije Miloševića.

Nakon konačnog raskida sa Bekvalčevom, Vlada je otišao u London, međutim, ukoliko čuje Avine vapaje, možda se predomisli, pa po povratku u Srbiju, ipak nađe utehu u starleti Karabatić.



Autor: M.P.
Izvor/Foto: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>