Region

Svet

Veliki Brat 2013: Vendi, Ava i Maja gazile miševe, Topić jeo bele bubrege!

Aktuelni zadatak za ukućane Velikog Brata - Horor Šou se pokazao kao izuzetno dinamičan.

Veliki Brat 2013: Vendi, Ava i Maja gazile miševe, Topić jeo bele bubrege!



Svaki put kada se čuje vrisak, ili oglasi horor tema iz kultnog filma "Psiho", ukućani su obavezni da se zagrle sa onim ukućaninom koji im je najbliže, gde god se zadesili, i da ostanu u zagrljaju dok se vrisak ponovo ne oglasi.

Dragutin Topić dobio je tajni zadatak da mora prvi da se prijavi i pojede bele bubrege. Veliki brat je za njega spremio bele bubrege od kesten pirea, a atletičar je pravio grimase i pretvarao se da je zgađen ukusom onoga što jede.

Veliki brat je ostalim ukućanima ponudio slične specijalitete. Na meniju su: praseće uvo, praseća njuška i rep praseta. Za ovaj zadatak dobrovoljno su se prijavili i Ava, Željko i Žarko. Ava se odlučila za rep, Žarko za uvo, a Željku je preostala njuška.



Kasnije, Veliki Brat je nastavio sa strašnim igrama. Naime Vendi, Ava i Maja dobile su zadatak da odu u mračnu sobu i potraže tri ključa koji će ih osloboditi odatle. Najstašniji detalj bio je taj što je pod bio pun belih miševa! Njih tri su se pokazale prilično odvažne i osim po kojeg cika, hrabro su pretraživale pod sobe. Nažalost prilikom njihove detaljne pretrage, par miševa je i nastradalo.

Ovo je naišlo na veliko neodobravanje publike, te su internet forumi i Fejsbuk stranica Velikog Brata bili preplavljeni komentarima nezadovoljnih gledalaca.

Autor: I.M.
Foto: Printscreen TV B92

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>