Region

Svet

Farma 2013: Ljuba Pantović: Vesna, polomiću ti noge! (Video)

Vesna Rivas uspela je da izazove još jedan incident na "Farmi". Danas je žrtva bila kik-bokserka Ljuba Pantović.

Farma 2013: Ljuba Pantović: Vesna, polomiću ti noge! (Video)



Novi gazda, Era Ojdanić, saopštio je ukućanima da Vesna želi sama sebi da sprema hranu, naravno, od istog materijala kao i oni, ali da ne želi da jede ono što spremaju drugi ukućani jer se ne oseća bezbedno, verovatno misleći da će je neko otrovati.

Ova izjava očigledno je pogodila mnoge ukućane, a najviše je pobesnila Ljuba Pantović. Ona je objasnila da su na "Farmi" svi jednaki, i da ako Filip, kao i Aki, može da trpi gladan celu noć i da ne sprema sam, onda ni ona nema šta da traži sama u kuhinji.

"Neko ko na ovaj način pokušava da skrene pažnju na sebe i traži privilegeje je osoba koja daje sebi za pravo da vređa tuđe roditelje, tuđu decu, i tuđe fizičke nesreće. Ovaj stvor ovde, pošto čovek nije, nego je utvara, je rekao meni da je moja majka kreten i da je pogrešila što me nije abortirala!", rekla je Ljuba.

"Bude li moja majka još jednom uzeta u tuđa usta, moje dete, moj pas, moj konj, iščupaću jezik i slomiću noge onom ko to bude uradio", rekla je Ljuba Vesni i zapretila joj kako će u tom slučaju naći njenu porodicu van "Farme" i pozabaviti se njihovim životom.

Kako je sve to izgledalo možete pogledati ovde:



Autor: M.P.
Foto: PrintScreen Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>